- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли хора, които пият бира за удоволствие
Хахахаххахахахахахахаххах аххахахахаххахаХахахаххах ахахахахахаххахаххахахаха ххахаХахахаххахахахахахах аххахаххахахахаххахаХахах аххахахахахахахаххахаххах ахахаххахаХахахаххахахаха хахахаххахаххахахахаххаха Хахахаххахахахахахахаххах аххахахахаххахаХахахаххах ахахахахахаххахаххахахаха ххахаХахахаххахахахахахах аххахаххахахахаххахаХахах аххахахахахахахаххахаххах ахахаххахаХахахаххахахаха хахахаххахаххахахахаххаха Хахахаххахахахахахахаххах аххахахахаххахаХахахаххах ахахахахахаххахаххахахаха ххахаХахахаххахахахахахах аххахаххахахахаххахаХахах аххахахахахахахаххахаххах ахахаххахаХахахаххахахаха хахахаххахаххахахахаххаха Хахахаххахахахахахахаххах аххахахахаххахаХахахаххах ахахахахахаххахаххахахаха ххахаХахахаххахахахахахах аххахаххахахахаххахаХахах аххахахахахахахаххахаххах ахахаххахаХахахаххахахаха хахахаххахаххахахахаххаха Хахахаххахахахахахахаххах аххахахахаххахаХахахаххах ахахахахахаххахаххахахаха ххахаХахахаххахахахахахах аххахаххахахахаххахаХахах аххахахахахахахаххахаххах ахахаххахаХахахаххахахаха хахахаххахаххахахахаххаха Хахахаххахахахахахахаххах аххахахахаххахаХахахаххах ахахахахахаххахаххахахаха ххахаХахахаххахахахахахах аххахаххахахахаххахаХахах аххахахахахахахаххахаххах ахахаххахаХахахаххахахаха хахахаххахаххахахахаххаха
ама що не си ебеш майката, боклук гъзорък
най-обичам ей такива СТОЛИЧАНИ като тебе
живееш с двамата си бащи в 50 квадрата панелка в люлин 88 и си горд от тва
червей сплескан
обади се
щото ми писна да ти гледам миризливия аватар във всяка тема
никой не е длъжен да чете помиите, дето ги раждаш с тая отровна повърня, дето имаш вместо мозък
ако ше казваш нещо смислено - казвай. кво си тръгнал да разсъждаваш, не се прави на по-умен отколкото си
Така и не се научих да я пия, но за някои е като сутрешното кафе- нещо, без което не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А бе ей селчо смотан внимавай как ми говориш щото най-мразя смелите селяни който не си знаят местата ти сам го каза никой не е длъжен да ми чете мненията като не ти харесват не ги чети глупако освен това се намираме в "Кофата" където мога да си пиша каквото си искам без да се съобразявам със селчовци като теб !
По темата: Нито пуша, нито пия и двете неща са ми смотани и безсмислени
кво да внимавам бе калъф
такива като тебе трябва да се пращат на каторжнически труд, цял ден да мъкнеш камъни от една купчина на друга и обратно
ама преди тва да ви скопяват
и да ти зашият устата с на майка ти пичите влакна
и кога съм те питал кво мразиш и кво не мразиш. мога само да си го преместя аз
кофтито е, че си толко прост, че дори не осъзнаваш, че си прост
жив пример що тая държава още хиляда години няма да се оправи
ъхъ, девствен пубер дето техните му дават пари за банички смята, че е фанал господ за шлифера, щото все пак са СОФИЙСКИ банички
съкрушен съм
и тъй де, в крайна сметка си по-прост и от катаджия и би било добре ако си нарамиш мотиката и земеш да идеш на село, което явно тъй мразиш, щото по-добри изгледи за живота ти няма
разбрахме се, нали
Ей,омърсихте темата със вашите глупости иначе ДА има и такива хора,които пият бира,защото им харесва,а не защото да се правят на "Вижте ме аз пия бира"