Първоначално написано от CupcakeKitty селянин е г-н Уонка когато започне да хвърля наредби от таратор.беге иначе всички са пичуе мистър Уонка е странна приумица на природата, днеска ми предлагаше да чета библията.
Първоначално написано от RagioL мистър Уонка е странна приумица на природата, днеска ми предлагаше да чета библията. искам цялата история защо как кога
Първоначално написано от CupcakeKitty искам цялата история защо как кога Ето ти хронологията. Първоначално написано от RagioL И какво ще направиш? Ще стреляш по обратните с двуцевка ли? Първоначално написано от Fisherman Бих но християните не убиват Първоначално написано от RagioL Не забравяй светата инквизиция. Да интересни са религиозните, разум хранен с догма и фанатизирано поведение! Първоначално написано от Fisherman прочети десетте Божи заповеди олигофрен и ми кажи,коя от тях не работи и няма отношение дори и днес след 2000 години Първоначално написано от RagioL http://vbox7.com/play:293cc1a4
Първоначално написано от RagioL Ето ти хронологията. Pussy ass много сте смели всичките хахаха А това ти е от рибаря: Първоначално написано от Fisherman Какъв си жалкар още малко ще клекнеш лайната да си кльопаш само женските да ти обърнат внимание
Последно редактирано от Bank$ : 06-12-2013 на 18:12
Първоначално написано от Bank$ Pussy ass много сте смели всичките хахаха А това ти е от рибаря: Фурнаджийската лопата пак се обърна. Явно рибаря ти пуска аванта.
Първоначално написано от RagioL Фурнаджийската лопата пак се обърна. Явно рибаря ти пуска аванта. Чакай бяхме се "обединили" срещу селяните от Варна, ама това далеч не означава, че ще спра с diss-a
Последно редактирано от Bank$ : 06-12-2013 на 18:22
Първоначално написано от Bank$ Чакай бяхме се "обединили" срещо селяните от Варна, ама това далеч не означава, че ще спра с diss-a именно селяните срещО що не
Първоначално написано от Bank$ Чакай бяхме се "обединили" срещо селяните от Варна, ама това далеч не означава, че ще спра с diss-a Момичето ми звучи по разумно от теб така че се спасявай сам.
Правила