.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 403

Тема: CupcakeKitty

Hybrid View

Супер фен Аватара на tireheb
    недей да си мислиш, не ти е силната страна
    казах билет за който и да е град в гърция, щото може да не летиш към атина, а към друг град

повтарям - снимка на билет, дестинация софия-гърция (който и да е град) и форумният ти ник на листче - до края на тая вечер.
    иначе се сври в ъгъла на хралупата си и продължавай с тъжния си живот

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    недей да си мислиш, не ти е силната страна
    казах билет за който и да е град в гърция, щото може да не летиш към атина, а към друг град

повтарям - снимка на билет, дестинация софия-гърция (който и да е град) и форумният ти ник на листче - до края на тая вечер.
    иначе се сври в ъгъла на хралупата си и продължавай с тъжния си живот
    Хахахах абе селчо много си ми забавен ама не ме изненадваш вие и без това на село сте свикнали да си пазите билетите от полетите и да се фукате къде сте ходили. Ако си мислиш че пазя билети от преди 1 година много се лъжеш пък ако си мислиш че някога ще ти покажа нещо още повече се лъжеш. Хахах тъпи селяни навсякъде

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Хахахах абе селчо много си ми забавен ама не ме изненадваш вие и без това на село сте свикнали да си пазите билетите от полетите и да се фукате къде сте ходили. Ако си мислиш че пазя билети от преди 1 година много се лъжеш пък ако си мислиш че някога ще ти покажа нещо още повече се лъжеш. Хахах тъпи селяни навсякъде
    Приеми го - не си гражданин на София. Знаем, че си направил този профил, за да се изживяваш като такъв.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението

путьо забит, ясно е, че самолет си виждал само на филм
    самолетният билет да не ти е касовата бележка, дето ти я дават като отидеш да си купуваш лепило, бе, фърляш я в кошчето и толко

Супер фен
    самолетният билет да не ти е касовата бележка, дето ти я дават като отидеш да си купуваш лепило, бе, фърляш я в кошчето и толко
    Не е истина колко си тъп, аз лично не познавам олигофрен който да си пази билетите от самолети хахахахха. А Рагиол другия малоумник да го духа

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    иначе мерси че ми отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си