.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Нашата прощална е утре и ще ходим в един ресторант, ще имаме диджей .. платихме си куверта и за сега нищо не се е объркало .. Сякаш имаме бал - скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам..

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам..
    Е,това вече е прекалено...
    няма смисъл да се издокарвате толкова,вечерта е,за да се забавлявате,да се видите
    като за последно в пълен състав.
    Иначе приятно изкарване.

Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Нашата прощална е утре и ще ходим в един ресторант, ще имаме диджей .. платихме си куверта и за сега нищо не се е объркало .. Сякаш имаме бал - скъпи рокли, токчета, прически (някои ще ходят на гримьор)... Общо взето ще си изкараме добре, поне така се надявам..
    Защо се нуждаеш от това, да видят останалите, че ще бъдете материално обезпечени? Защо наблягаш на това, че ще сте със скъпи дрехи? Ами децата, на които родителите нямат достатъчно пари, за да ги пратят на гримьор, коафьор... Те какво, няма да си прекарат добре ли? Смяташ ли, че дрехите правят човека щастлив?

Цитирай Първоначално написано от julian8787 Виж мнението
    Защо се нуждаеш от това, да видят останалите, че ще бъдете материално обезпечени? Защо наблягаш на това, че ще сте със скъпи дрехи? Ами децата, на които родителите нямат достатъчно пари, за да ги пратят на гримьор, коафьор... Те какво, няма да си прекарат добре ли? Смяташ ли, че дрехите правят човека щастлив?
    О, моля ви се, спрете.. Видяли сте някаква публикация във фейсбук вероятно за някакви студенти, които не са си купили скъпи роклички, и сте в екстаз от всичко това и го играете на големите моралисти: мислите за бедните, какво могат, какво - не, дали ще им е гадно или така.. Е, всеки човек има право да избере как да бъде облечен. Аз ако бях на момичетата в 7 клас, да, щях да се облека по възможно най-хубавия начин, да се намажа с всякакви козметики и да си направя деня незабравим. А сега ако бях 7 клас щях да се облека също в най-добрите си дрехи, ще се раздам, за да се чувствам добре, а не да мисля дали изглеждам като някой несресан петел, мръсен и нечистоплътен!! Все пак не всеки ден се разделяш с класа си, помислете си, веднъж става с едни и същи хора, после ще се пръснете и няма да се видите. А да си разваляш удоволствието, щом можеш да не го разваляш, за мен лично няма смисъл!

anonymous895156
    Guest
    Този въпрос го задай първо на абитиурентите.
    За последното изречение - не, но ти явно мислиш така.
    Последно редактирано от dimitar., : 06-13-2013 на 21:26

+1
    Важното е да си прекараме добре,а не това с колко "скъпи" дрехи ще сме!!!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Слънцеее Виж мнението
    +1
    Важното е да си прекараме добре,а не това с колко "скъпи" дрехи ще сме!!!
    но нека не се лъжем - скъпите дрехи са си голям плюс за доброто прекарване

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не мога да разбера - ти си някакъв трол или си бавен... Скъпите дрехи въобще не са приоритет за доброто изкарване. Ти знаеш ли, че има деца, които не могат да си позволят това, и какво - по твойта логика излиза, че са си прекарали лошо ли?!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от be happy. Виж мнението
    Не мога да разбера - ти си някакъв трол или си бавен... Скъпите дрехи въобще не са приоритет за доброто изкарване. Ти знаеш ли, че има деца, които не могат да си позволят това, и какво - по твойта логика излиза, че са си прекарали лошо ли?!
    Не, моето момче мен не ме ебе, че някои не могат да имат хубави дрехи, аз мога - ще си ги нося )
    Никъде не съм казвал, че е приоритет, но е един голям плюс

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението

Когато разсъждаваш по този начин не правиш нищо повече от това: да злепоставиш приятелите/съучениците. Ок, щом дрехите те правят щастлив, щом откриваш себе си в лъскавия костюм и тежкия парфюм. Няма лошо. Това си е твоят личен избор, начинът ти да блеснеш пред другите, но защо трябва да го внушаваш на другите, като казваш: да не се лъжем, те са плюс? За кого? Ако за теб са плюс, ок. Но недей да пробутваш евтината идея, че за всеки важи това правило. Грешката ти идва оттам, не можеш да проумееш, че нито дрехите, нито парите в джоба носят радост. Детето ще се смее, ще танцува, ще се влюби... Дрехите нито му дават щастие, нито го правят по-красиво. Природата се е погрижала и за щастието, и за красотата. Дала е на всеки по много. Важна е вътрешната нагласа. Достойнството не се прави от дрехата! Не можеш да разбереш, че има хора, които не се идентифицират с дрехите си! Мисълта ти е ограничена — не пътува, а скита. Когато гледаш с възхита на дрехите и смяташ, че са плюс за доброто прекарване, наказваш се. Представи си колко смешно би изглеждал в очите на хората с пари, те плащат за една вечеря 4 цифрена сума. Ми те с твоите дрехи обират паяжините вкъщи. За тях си цирей, гнойна пъпка пълна с комплекси! Това е логиката ти.

anonymous895156
    Guest
    Когато разсъждаваш по този начин не правиш нищо повече от това: да злепоставиш приятелите/съучениците. Ок, щом дрехите те правят щастлив, щом откриваш себе си в лъскавия костюм и тежкия парфюм. Няма лошо. Това си е твоят личен избор, начинът ти да блеснеш пред другите, но защо трябва да го внушаваш на другите, като казваш: да не се лъжем, те са плюс? За кого? Ако за теб са плюс, ок. Но недей да пробутваш евтината идея, че за всеки важи това правило. Грешката ти идва оттам, не можеш да проумееш, че нито дрехите, нито парите в джоба носят радост. Детето ще се смее, ще танцува, ще се влюби... Дрехите нито му дават щастие, нито го правят по-красиво. Природата се е погрижала и за щастието, и за красотата. Дала е на всеки по много. Важна е вътрешната нагласа. Достойнството не се прави от дрехата! Не можеш да разбереш, че има хора, които не се идентифицират с дрехите си! Мисълта ти е ограничена — не пътува, а скита. Когато гледаш с възхита на дрехите и смяташ, че са плюс за доброто прекарване, наказваш се. Представи си колко смешно би изглеждал в очите на хората с пари, те плащат за една вечеря 4 цифрена сума. Ми те с твоите дрехи обират паяжините вкъщи. За тях си цирей, гнойна пъпка пълна с комплекси! Това е логиката ти.
    Не това е логиката ми, но просто не се опитваш да проумееш какво съм ти казал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си