- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви кефи и възбужда у един мъж?
определен вид облекло(например полицейска,военна униформа или костюм)
аксесоари (пръстени,очила,ланци и др)
ако ми говори мръсни думи
хубаво тяло с мускули и плочки
само излъчване като цяло
ако е много надарен
А после казвате че размера нямал значение.. Ясно е че го казвате просто за да не си кажем че сте курви.. В това няма нищо курвенско, стига да не търсите само това в един мъж... напълно нормално е.. но поне не лъжете че нямало значение.. и на нас ни харесват големи цици, но не се оплакваме ако имате малки..
Това твърдение вече е отживелица, все по-малко момичета твърдят, че размера няма значение. И не можеш да сравняваш размера на гърдите с размера на пениса - не чукаш гърдите все пак, така че сравни с размерите на вагината поне. И на вас няма да ви е много приятно, ако попаднете на някоя твърде тясна, нито пък твърде широка. Размера няма голямо значение, ако е в рамките на нормалния, но ако е 10см., или 25см. вече става друго... Като не може да те задоволи един човек сексуално, то и връзката няма да върви добре, така че, дори да НЕ търсим само секс от един мъж, то размера пак ИМА ЗНАЧЕНИЕ...
По темата - излъчването ми харесва, ако то не ми харесва, ако ще да се облича в каквото ще - пак не би ми допаднал. Размера за да го разбера, все пак вече трябва да съм решила, че човека ме привлича сексуално. Хубавите мъжки тела са готини, обаче повечето трениращи прекаляват или не им личи, а прекалено мускулестите тела не ми допадат. Поне повечето български "ергени" са така, забелязвам германчетата са доста добре сложени някои.
Облеклото говори много за един мъж, но тук нямам предвид униформа, а стил. Аксесоари за мъж рядко харесвам, в 95% от случаите са адската селяния, особено пръстените са жив кошмар! Хубав часовник е друго нещо обаче. Излъчването определено е много важно. Сдържан, спокоен и с остър поглед мхррр! Думите също са едно от нещата, които могат адски да ме настроят, стига да знае точно какво и по какъв начин да ми каже. За тяло ми харесва да има добри пропорции и дотам, плочки и мускули винаги са ме отблъсквали откровено, противно на мъжките очаквания, че всяка жена си умира за релеф.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."