- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли хора, които пият бира за удоволствие
Има мн видове алкохол със сладък вкус примерно.
n00bs
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Понеже съм добър НЕчовек - до уигъра и останалите подчовеци изходили се в темата
Грешка №
1 - Отговаряш подлизурски на тема ОТ НАСИ, дето я е изтъркал от пускане дори във стария форум(доста красноречиво).
2 - Поставяш изкуствен конфликт, с цел attention whoring, понеже рационалния дискурс е сигурен начин да лъснеш с целия си блясък на 12-годишния си манталитет(не че не прозира така или иначе).
3 - Давате така необходимото внимание и храна на същите, били те тролове или там каквито етикет ги спасява от пълно обезличаване.
По темата - има! Бирата е една от последните напитки с относително чисто от към химически добавки и "подобрители" съдържание. "Биреното" коремче е мит. Жива бира, по-стара от повечето днешни масови религии и пр. Който не го кефи бирата или ракията да заповядва с комплекси на скъпарски вишкита, дето ще е на голям късмет, ако не случи на Цар Кировата дестилационна. Че има хора, които пият за да получат признание - има, други пък се стремят да са дебили в анонимни форуми пред непознати за същото...
За "граждани срещу селяни":
От кореняк столичанин следното - по-голямо село от софийското НЯМА! Не мога и да проумея що за жалък живот трябва да има някой, че първата му идентификация да е "софиянец". Можеш да изкараш селянина от село и да го положиш в дори по-голямо, че да се "развива". В тоя ред на мисли повечето истински граждани са далеч от градовете, хах.
Живейте!
Ми да - то, ако човек е по-лабилен и не знае къде е попаднал като нищо да го налегнат такива мераци. Доста духовно самоубит трябва да си, за да ти върви така мисълта... Пък да си теглиш ножа е лесния път навънка - нека живеят и страдат
Честно казано имаше и едно "гниди" след него, но реших, че нарушава цялостния облик на неутрален тон![]()