- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Аз като цяло и не виждам за коя партия да се гласува. Поне докато аз не направя моята.
n00bs
klimatronik, ти откъде си толкова информиран бе.![]()
yakuza_, къде ги тия коментари пък? И странно, че не те помня от едно време, чак сега виждам, че и ти си дРЪт потребител.
Ще ходите ли на протест?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В поне 3-4 теми напоследъкАз предимно пишех само в един раздел.
На мен ми е далеч за протести, само да отида и да се върна, ще заминат 70-80лв.
А и имам държавен![]()
n00bs
^Я кажи, ти не пишеше ли в Спорт и Здраве, щото си мисля, че аз те помня от там?
Още се чудя за протеста. Приключвам работа в 7, ма и мен ме чака четене, други планове имах за вечерта. Много съм на кантар, тука и колеги ме агитират да ходим. За неделя, ако правилно съм разбрал за протест срещу кабинета, също мисля да ходя.
ПС:
Владо Кузов - шеф на Държавна агенция за закрила на детето.
Искра Фидосова - шеф на Федерацията по художествена гимнастика.
Бареков - шеф на СЕМ
Деян Икебаната -директор на ОП „Паркове и градини”
Гълъбин Боевски - Директор Митници.
Черната Златка - министър външните работи и геополитически въпроси.
Стоичков - министър на културата.
Братя Галеви в отдела за борба с организираната престъпност
Максим Стависки - шеф на КАТ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чачи, мислих ,че знаеш новия ми профил![]()
ловеца777 котката ми го банна за винаги без прошка ..
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙ ЙЙЙ, ловецо, хахахаха! Чудех се къде си се дянал. Много си помъдрял, брато! Радвам се да разбера, че пишеш редовно все още. Кийп ит ъп, надявам се прогресираш и на лостовете!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами не съм видяла никъде. Ако конкретно си ми писал за нещо, кажи.
Ох, това го четох във фейсбук, много се смях.![]()
Аз бих отишла и на двата протеста, на този и онзи за кучето, ама съм мъъъничко далече. Радвам се, че хората се организират.
:P Ами растем Чачооо. : )) Ех, какви хубави времена бяха . Като си гледам простотиите ,които съм бил писал преди 2 години във форума -падам от смях..![]()
Тренировките на лостовете малко ги поспрях .Вече не са ми голяма мания, но ходя от време на време .
Ами за снимката в лице го видя нали![]()
бях те питал кога ще се запознаем![]()
n00bs
Тцтц, снимка та снимка. Секретно инфо е това.![]()
Ох, не мога вече с тоя фейсбук.![]()
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...10272377_n.jpg
ахаххахахаах
Заму спиндермаан!
Атака ги няма на протестите, дори днес не са направили никакви изказвания по казуса "Пеевски"
Ако Атака нямаше уверението на БСП, че Пеевски ще унищожи Герб те днес щяха да гласуват против и най-вероятно щяха да оглавят някакви прости не против назначението на Пеевски, а изобщо срещу самата идея човек от ДПС да оглави ДАНС
Едва ли някой здраво мислещ човек би сметнал, че сериозна партия като БСП, би направила такъв самоубийствен ход ако не са си вързали гащите. Ако АТАКА се обяви срещу БСП парламента ще бъде блокиран, защото няма да може да се гласува абсолютно нищо и кабинетът "Орешарски" ще падне, ако правителството падне точно сега БСП са погребани, явно от АТАКА са дали зелена светлина и ако Пеевски не си свърши работата с БСП е свършено
Ако БСП не унищожи ГЕРБ това ще им е краят и явно те са наясно, че трябва сега да отсекат главата на Борисов, палачът явно ще е Пеевски
Ритуално самоубийство ли си прави БСП или ще прави ритуално жертвоприношение ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Атака казаха, че няма да отидат на заседанието. УЖ герб отишли за да има кворум и за да могат да го изберат, според болен.
n00bs
Законът е закон,
но той врата в полето е
За мен атака не се различават по нищо от ДПС. И двете се стремят към някакъв краен електорат. И правят всичко за пари, ама едните поне имат фирми, докато АТАКА е така за спорта, за субсидия.
n00bs
ХАХАХА Пребили са Люба Кулезич, евала
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 06-14-2013 на 17:57
Законът е закон,
но той врата в полето е
Затова трябва да разрешат мъчението с ток, докато не почнат да се изпускат ама да е публично и така като я видят навън хората, ще викат ааааааааааааа вижте тая дето се насра по телевизията, после се садват от подигравките, самоубиват се. Така се откриват нови работни места, намалят се въглеродните емисии, замърсяването на реките. Намаля се разхода за ел.енергия. Увеличава се БВП на глава от населението.
n00bs
Законът е закон,
но той врата в полето е