- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Покупка на кола
Нека аз да си карам Е-класата от 95-та, дето вътре пикник мога да си направя, а ти ми се хвали с корсата от 2005-та, дето като пръднеш вътре и припадаш зад волана! На всичкото отгоре при добра поддръжка Е-класата може и 100 години да изкара, а корсата колкото и да си е гледаш, къташ и лъскаш с парцалчето през ден, пак след 15 години е развалина. Което ме подсеща:
Из форума Опел клуб-българия:"Продавам Опел Корса в идеално състояние, моторът е изправен, по купето няма ръжда. Не, честно, няма!
Moderator: Потребителят е със забрана за достъп поради опит за измама!"![]()
Чел... аз съм отдавна в опел форума, и тва е един тъп виц, дето го знам от 5 годиниОпел само корса ли правят ??? Да вземем например Insignia OPC ?? Използвани са доста по здрави материали от S-ките на Бенц 2007-2008? Ама не като кажеш опел се сещаш веднага за някой невзрачен изгнил кадет или корса. 126 да е без двигател, опел да не е
Що на живо съм виждал само 2 инсигний ОПЦ-та, 120 бона опел, а всеки ден някви скучни S-ки 320 500,600, дето на цена са колкото опела? Мне гъзар съм, ще карам S КЛАСА (повечето гъзарчета тва знаят, с класа, дали ще е w140, w220 НЕ ЗНАМ, С КЛАСА Е!) ко ще и на метан да карат... Глупава работа честно казано. Сяка 2ра мутра с с-ка... напрао ми са сере да ги гледам вече. Хуу че има 5-6 амг-та.
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-17-2013 на 17:49