.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Химията и Биологията често се съпъстват една друга . Едва ли има вариант едното да е без другото поне малко . Не съм много запозната всъщност. Опцията с фиологиите е много добра . Да но тя иска добре платена работа а затова трябва висше. Не би трябвало ако ще става певица ,модел и подобните .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Химията и Биологията често се съпъстват една друга . Едва ли има вариант едното да е без другото поне малко . Не съм много запозната всъщност. Опцията с фиологиите е много добра . Да но тя иска добре платена работа а затова трябва висше. Не би трябвало ако ще става певица ,модел и подобните .
    Съгласен съм... химията винаги върви заедно с биологията..
    За жените е задължително да карате висше, но добре платена работа въобще не го изисква. Повечето бизнесмени са започнали от нулата, със средно. Висшето може да си го караш задочно, докато през това време да работиш и реализираш. А също така, много хора записват висше, вече когато са напреднали успешно в бизнеса им, за да им помогне Но като цяло университета не те подготвя , не ти дава знания как да се реализираш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си