- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ФИЛМИ-ТИЙНЕЙДЖЪРСКИ
Много ще се радвам ако ми помогнете по темата в момента съм луднала по училищните филми от рода на take the lead, step up ако можете да ми кажете някой подобен на тях
Диамант паднал в калта си остава диамант, но боклук издигнал се до небето си остава боклук..
Последно редактирано от aLituu : 06-15-2013 на 16:05
Хохохо ;д Може темата да е МНОГО стара, само че ще дам някои идеи за тези които ще я прочетат след време ;д Значи аз обожавам да си тегля тийн филми. Особено ако става въпрос за училище и мацки и мажоретки ;д Но все пак не само такива хоресвам ;д Ето някои предложения които може да ги има нагоре ама не ми се чете всичко ;д :
1.Калпазанка / Wild Child
2.Как да разкараш гаджето за 10 дни (един от любимите ми <3)
3.Friends with Benefits (AКО НЕ СТЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ;Д )
4.Да си остане в Вегас / what happens in vegas ( пак един от любимите ми <3)
5. Footloose
6. 18 year old virgin
7. 17 again
8.Confessions Of A Shopaholic
9.Easy A
10.Crazy.Stupid.Love
11.Heartbreakers
12.Devil wears Prada
13.It's Kind of a Funny Story
14.Never Been Kissed
15.The Sweetest Thing
Мога да кажа и много други филми, като step up и ей такива само че знам че повечето са ги гледали и ви ги спестих ;д Ааа и ако си търсите сериалчета ето :
1.ONE TREE HILL (обожавам го за 3 път гледам и 9-те сезона и сега за 4 път ще ги гледам от начало ;д )
2.The O.C
3. Pretty Little Liars (много е готин)
4. Glee
5.Gossip girl
6. 90210
7.Secret life of the american teenager
Това са яките сериалчета, другите които съм гледала не са ми хващали окото ;д
аз бих добавила към сериалите
The vampire diaries
The secret circle (язък засега един сезон!)
Teen Wolf
Legally blonde
House Bunny
Last Song
Много бих се радвала ако ми помогнете в търсенето на един филм търся го от много време но не му знам заглавието в общи линии филмът се разказва за едно момче което носи маска през деня защото има болест от слънцето после среща едно момиче и се влюбва в нея ако някой знае как се казва моля ви пишете миБлагодаря ви предварително
)
LOL
mnogo hubav film e i Blue Lagoon (sinqta laguna)
Journey to the Center of the Earth
Journey 2 The Mysterious Island
Cold Creek Manor
The Notebook
Bridge To Terabithia
Red Riding Hood
The School of Rock
The Spiderwick Chronicles
Passport to paris
nadqvam se da ti haresat![]()
Погледнете ето това списъче, няма как не сте гледали част от тях. Препоръчвам ги, много са добри.![]()
http://www.all4me.eu/viewtopic.php?f=12&t=11
Izvinqvite nqkoi moje li da mi preporucha film koito e podoben na the last song ili another cinderella story molq vi
The Notebook
Remember me
A walk to remember
3 метра над небето
Ъм, значи романтичен и драма?
Всички издадени на никълъс Спаркс под формата на филм са като Последна песен.
A walk to remember
The Notebook...
Аз харесвам и 50 first dates
Артър
Save the Last dance
Последно редактирано от LonnieMo : 07-17-2013 на 10:05
Можете ли да ми предложите някакви филми подобни на филила LOL ili Angus.Thongs.and.Snigging мерси предварително![]()
Можете и да ми предложите някакви филми подобни на филма LOL или филма Angus.Thongs.and.Snigging мерси предварително
Мерси много, но аз тези съм ги гледала аз искам подобни, но и да са тенержарски като на Майли Сайръс възраста![]()
aa nqkoi slu4aino da se seshta za edin film kudeto edno momi4ence i mom4ence se sre6tat i vijdat,4e si prili4at i reshavat da se razmenqt,no ne si spomnqm kak e zaglavieto na tozi film.........shte sum mnogo blagodarna na tozi koito se seti
![]()
Последно редактирано от ani939 : 08-02-2013 на 17:20
Тоя Teen Spirit е тийнейджърски.
Little Miss Sunshine е тъжен, обаче много ми хареса.
Struck By Lightning
Pitch Perfect
Warm Bodies
The Private Lives Of Pippa Lee
The Sisterhood Of The Traveling Pants 1 и 2.
Здравейте, приятели! Екипът на новият рпг форум, вдъхновен от сериалът 90210, ще бъде много щастлив, ако се присъедините към нас! http://90210rpg-forum.bulgarianforum.net/ Очакваме ви с нетърпение! хх
nqkoi moje li da mi predloji nqkoi film kato : 17 Again (otnovo na 17) ili Jonh Tucker must die
mersi predvaritelno :*
Последно редактирано от Monika.Iordanowaa : 09-11-2013 на 17:32