Цитирай Първоначално написано от M462 Виж мнението
Ми, през 97-ма заплатите бяха по $4 на месец, значи Наско нямаше да има какво да яде и щеше да забрави какво е печка зимата. Щяха да въведат полицейски социализъм с извънредно положение и съвсем да затворят границите - това значи нещо като мизерията и затвора в Северна Корея. Наско нямаше да може да ходи нито в Австрия, нито в Гърция, нито неговите деца и внуци, в случай, че той щеше да има такива, визите нямаше да са паднали. Пълна цензура на медиите. Казарма за Наско - задължителна, където щяха да го опъват от задната страна.
Хората щяха да се самоубиват от глад и мизерия, или да гинат при сблъсъците с полицията и армията.
Щяха да въведат пак купони за храна и бензин като няколко години по-рано - по 6 яйца и 400 гр. кашкавал на месец, по 20 л. бензин. "Луксозни стоки" като бисквити нямаше да има, защото житото беше изнесено и даже и за хляб не стигаше. За да си купиш мляко, баща ти щеше да виси от 4 часа сутринта на опашка пред магазина, в кучия студ, естествено.
И, ще, не ще, Наско щеше да започне да се пита защо е така и да се интересува от политика и от това кой е Пеевски, какво е това ДПС, БКП и т.н., и сега щеше да знае вместо да се излага.
Аз проблем с парите никога не съм имал, който и да управлява ... всичко си е както си го направиш, не може да чакате някакъв човечец да ви реши проблемите. Женете се, имайте по 10 деца, пушете по 5 кутии цигари на ден, ходете по к*рви и им пълнете гащите, после се оплаквайте що все нямате