.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Refan :)

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Имам антибактериален гел с аромат на роза. Подариха ми парфюм като стик с аромат май на зелен чай, миналата година. Готини аромати имат, но доста насекоми ме налазват, след като използвам техен продукт.
    Една приятелка има антибактериален гел за ръце със зелен лимон.Е,извинявай ама си мирише на изчистена с Доместос тоалетна чиния.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от paci Виж мнението
    Една приятелка има антибактериален гел за ръце със зелен лимон.Е,извинявай ама си мирише на изчистена с Доместос тоалетна чиния.
    Да го смени.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Да го смени.
    Парадоксалното е,че на нея и харесва! .... Разни хора,разни предпочитани миризми

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Парадоксалното е,че на нея и харесва! .... Разни хора,разни предпочитани миризми
    След 3 месеца, моят започна да мирише на спирт и го изхвърлих. Сега си купих на Бочко. Без аромат е и е супер.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

beautifulxbitch
    Guest
    Аз си спомням че преди ползвах Рефан 192 и бях доволна от него. Миришеше много яко ..

Цитирай Първоначално написано от beautifulxbitch Виж мнението
    Аз си спомням че преди ползвах Рефан 192 и бях доволна от него. Миришеше много яко ..
    Това не беше ли парфюмът,който Николета Лозанова рекламираше?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    А, това аз го имам... супер приятен ми е аромата на мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си