.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Какви са законите на природата? Кой закон гласи, че не могат да се привличат двама мъже/жени? Или по интуиция приемаш, че има такъв, като изхождаш от това, че те е гнус?

Аз как бих реагирал, няма нищо общо с това кое е нормално и кое не е.

И трябва ли да казвам гласно, или сама разбираш, че не се аргументираш? Не можеш да кажеш, че нещо не е нормално, защото не е нормално. Тва е като да ти сипа чаша уиски и да ти кажа, че е чаша кафе, защото е чаша кафе.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Какви са законите на природата? Кой закон гласи, че не могат да се привличат двама мъже/жени? Или по интуиция приемаш, че има такъв, като изхождаш от това, че те е гнус?

Аз как бих реагирал, няма нищо общо с това кое е нормално и кое не е.

И трябва ли да казвам гласно, или сама разбираш, че не се аргументираш? Не можеш да кажеш, че нещо не е нормално, защото не е нормално. Тва е като да ти сипа чаша уиски и да ти кажа, че е чаша кафе, защото е чаша кафе.
    Лека намеса от моя страна. Съществуването на два пола прави нелогично еднополовите взаимоотношения от този тип.
    Може би това има предвид момичето.

Като говорим за природни закони, тоя за гравитацията ми прави много проблеми след 7-ма, 8-ма чаша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си