Вижте какво, в съветите, които съм дал по-горе, аз вярвам дълбоко и мога да кажа, че ги прилагам в живота или поне се опитвам. Няма да убеждавам никой, че съм прав, за да не рефлектирате така остро, сякаш някой иззема свободата ви. Важното е авторката да се освободи от негативните емоции.
Да обичаш означава да знаеш, че човек е на Земята, за да греши и да се учи. Че същият този, когото обвиняваш в предателство, измама, изневяра..., е роден под същото небе, роден е от жена и мъж, диша същия въздух, присъдата му е ясна: ще умре, както и ти. Става ясно, че повече си приличаме с „предателя“, отколкото се различаваме. Всеки е свободен да обича по свой начин. За мен е важно начинът, по който любовта се проявява винаги да носи радост, разочарование — никога!
Авторке, бъди щастлива! Нищо не е дотам страшно, че да заслужава мъка, гняв, омраза! Помни това! Духът ти разполага със огромна сила и иска от теб само да я отключиш. Ти си родена, за да бъдеш щастлива. Не се грози с нещастието, не ти отива. Научиш ли се да прилагаш тоя закон, знай, че щастието ще е винаги в теб и няма да го търсиш във външните неща. Ще бъдеш като диамант — сияйна, красива!
Успех!