.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    ^И що се засягаш лично? Нали знаеш приказката за лисицата и киселото грозде?На мен ми се иска S-ка /ама надали скоро ще имам/. И к'во като си взема вече ще съм мутра ли? Мне... Това си ми е кеф. Голяма, удобна, мощна кола, дето вътре четирима човека сме се разляли като в хола на креслата. През дедовия ми е, че на тебе ти се сере като видиш колко ми е кеф... И друго има. Мерцедесите след двехилядната година не са същите като здравина, както по-старите. Новите модели не са много повече от конкурентите по отношение на здравина и "българоустойчивост". Една идея по-луксозни и изпипани са, но дават дефекти. W124, 123, 116, 140, 190... Това са вечните модели на Мерцедес. 124 си навърта един милион км само със смяна на консумативи... Айде спирам с рекламата, надявам се да си схванал идеята.
    едит: И опелите си имат предимства, де, не го отричам. Доста здрави като двигатели и окачване и евтина поддръжка. Не мога да се сетя за друго, но и това не е малко/особено за наща страна/. И това пак важи за старите им модели...
    Нали схващаш... Коли от различни класи, с различни преимущества, но да се твърди, че по-добре 5 годишен опел, вместо 15 годишен, запазен Мерцедес е... Не знам, за мен е глупаво.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 06-17-2013 на 18:47

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Коли от различни класи, с различни преимущества, но да се твърди, че по-добре 5 годишен опел, вместо 15 годишен, запазен Мерцедес е... Не знам, за мен е глупаво.
    Това е защото не си карал 5 годишна кола и защото е много важно да кажеш, че имаш Мерцедес. Не може да говориш за класи след като Мерцедеса е 10 години по-стар от Опела. Запазен или не той е на 15 години!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си