- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
хахаха
Живей си измисления живот (:
Няма да те убеждавам в това колко хубаво е училището ми, понеже не можеш да го асимилираш. Да, няма нужда да ми казваш колко съм умен, аз си го знам, а да критикуваш относно грамотност човек, получил 50 от 50 точки на общинското състезание по БЕЛ тази година, си е смехотворно. Казах, че ме мързи да пиша главни и малки букви в интернет, научи се и да четеш
Повярвай ми, оценките са ми най-малкото, с което мога да се доказвам пред такива като вас, но просто е безсмислено, защото веднага се нахвърляте от злоба![]()
Последно редактирано от dimitar., : 06-17-2013 на 13:07
О, не, за тролене си имам фалшиви профили![]()
Да питам, някой от тук запътил ли се е към 18-то? Ако да, в каква паралелка? Аз съм с голям мерак за арабската, но чувам противоречиви отзиви за нея... някой ако има по-обстойни впечатления, моля да ги сподели.
dimitar., ясно ми е, че искаш да си защитиш училището, града и това е добре, ама, МОЛЯ ТЕ, престани при всяка провокация да спориш, защото темата се пълни със спам!
dimitar, четох ти мненията в няколко теми и с всяка следваща се убеждавам все повече и повече колко комплексирано и злобно същество си. Ако ще да си гений (а вярвай ми, това е малко вероятно), няма да успееш посмъртно в истинския живот с това отношение. Никой не харесва надутите хора, пък какво остава, когато са такива без особено покритие. Сега сигурно ще размахаш грамоти и оценки, хвалейки се колко си най, но и аз ги имам тези признания, но това не ми дава правото да се държа по този отвратителен начин.
бтв Пери ти каза да се хвалиш пред приятелите си, но аз не мога да повярвам такъв човек да има дори един приятел![]()
ЗА БОГА, СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ!!!! ИМА СИ ЦЯЛ РАЗДЕЛ ЗА ТОВА, ИМАТЕ СИ ЛС. АЙДЕ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТЕМАТА ВЕЧЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
Dimitar, не си велик, приеми го. Не мисля, че си нещо повече от хората тук, освен че си по-надут, комплексиран и самовлюбен. 7 клас си, за Бога, не може да се определи дали си умен или просто учиш и не те мързи. Доколкото разбрах, оценките ти от изпитите са около 5,800. 5,800, а не 6,000. Бих приела подобно поведение от човек с бал поне 35,800. Резултата ти е супер, особено за момче, за което мога да ти кажа само едно нещо - браво. Но познавам доста хора с резултат, по-добър от твоя, които не се държат така нагло, да. Ще кажеш, че си противореча, но да - тези матури са малко или много проформа. Измислени са за всички ученици на България - било то "елитът", в който ти си безценният кадър или учениците със съвсем недобро ниво. Щом са елементарни, не смятам, че трябва да се изтъкваш точно с тези оценки, все пак си над тези неща. И моля те, спри да занимаваш форума с твоя интелект, награди, развитие и пр., защото никой не се интересува от твоя клет животец. И да, продължавай да създаваш фалшивите си профили, да тролваш и да се гордееш със сюреалните си постижения.
И още нещо. Замисли се, че щом толкова хора изказват негативно мнение спрямо теб и твоето велико съществуване, нещо не е наред. И не, не съм злобно същество и не ти завиждам за нищо, а изразявам собствено мнение, защото знам, че с това ще опиташ да ме "затапиш". Вярвам, че малко хора, гледайки те отстрани, дори и виртуално, биха искали да приличат на теб, въпреки мъдрия ум, който носиш. Кофти картинка.
Пожелавам ти да разбереш смисъла на живота. Не, не казвай, че много добре го знаеш. Пробвай в някой друг форум, защото писна на всички.
Със здраве.![]()
Ай стига ве, от 1 година мигрирам по форумите и игрите с чатове, винаги се случва едно и също![]()
BornToRegret - ще ме извиниш, ама да, аз съм повече от хората тук (над 99% от тях), вие не може да ми казвате какво да мисля
Новаторите винаги са били отхвърляни. И нека ти кажа нещо - в реалния живот подобни обиди към мен няма, защото и аз си се държа с хората напълно нормално. Доказателство за това какви примати са повечето тук е фактът, че никой така и не разбра, че казвам всичко това, за да се самоиронизирам и да изпъкне невероятната ми интелигентност![]()
Последно редактирано от dimitar., : 06-17-2013 на 18:26
Когато човек се самоиронизира, той осмива недостатъците си, критикува ги и понякога дори хиперболизира обратното на собственото си качество, за да може да го изтъкне и да му се присмее. Следователно щом се самоиронизираш, ти осъзнаваш недостатъците си - напълно невъзможно, защото както всички знаем си перфектен, неповторим и безгрешен - айде да кажем частично безгрешен, защото си далеч от бал 36.00. И друго много интересно: С какво точно си новатор? Моля те, озари ме с някое от твоите изобретения, проучвания или каквото там толкова значимо си направил за човечеството!