.
Отговор в тема
Страница 57 от 81 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2018
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Да, но ми казаха, че там вс са такива, а влизат нормални хора..;/
    omg

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    26 юни

P.s. Трудно е човек да не ви прочете спора и да не спре да се facepalm-ва. Димитърчо, отворено комплексарче, сигурно елитът в Димитровград е равен на този в кварталните училища в София. Много умен, ама защо пишеш градовете с малка буква и как може да паднеш на такова ниско ниво, да се доказваш с оценки, ахахах. Е'баси селяндура.
    хахаха
    Живей си измисления живот (:
    Няма да те убеждавам в това колко хубаво е училището ми, понеже не можеш да го асимилираш. Да, няма нужда да ми казваш колко съм умен, аз си го знам, а да критикуваш относно грамотност човек, получил 50 от 50 точки на общинското състезание по БЕЛ тази година, си е смехотворно. Казах, че ме мързи да пиша главни и малки букви в интернет, научи се и да четеш
    Повярвай ми, оценките са ми най-малкото, с което мога да се доказвам пред такива като вас, но просто е безсмислено, защото веднага се нахвърляте от злоба
    Последно редактирано от dimitar., : 06-17-2013 на 13:07

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blAckperl Виж мнението
    И този Димитър не спря да повтаря "елитът, елитът, много сме елитни" и т.н.
    Излагаш се
    Оставаме си такива въпреки неодобрението ти, мистър Вселена

anonymous895156
    Guest
    О, не, за тролене си имам фалшиви профили

bulgvar
    Guest
    Да питам, някой от тук запътил ли се е към 18-то? Ако да, в каква паралелка? Аз съм с голям мерак за арабската, но чувам противоречиви отзиви за нея... някой ако има по-обстойни впечатления, моля да ги сподели.

Цитирай Първоначално написано от bulgvar Виж мнението
    Да питам, някой от тук запътил ли се е към 18-то? Ако да, в каква паралелка? Аз съм с голям мерак за арабската, но чувам противоречиви отзиви за нея... някой ако има по-обстойни впечатления, моля да ги сподели.
    Аз мисля да го пиша, но с паралелка АЕ, НЕ, БЕЛ.

Супер фен Аватара на mayaaa
    dimitar., ясно ми е, че искаш да си защитиш училището, града и това е добре, ама, МОЛЯ ТЕ, престани при всяка провокация да спориш, защото темата се пълни със спам!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от bulgvar Виж мнението
    Аз съм за там с корейски.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    хахаха
    Живей си измисления живот (:
    Няма да те убеждавам в това колко хубаво е училището ми, понеже не можеш да го асимилираш. Да, няма нужда да ми казваш колко съм умен, аз си го знам, а да критикуваш относно грамотност човек, получил 50 от 50 точки на общинското състезание по БЕЛ тази година, си е смехотворно. Казах, че ме мързи да пиша главни и малки букви в интернет, научи се и да четеш
    Повярвай ми, оценките са ми най-малкото, с което мога да се доказвам пред такива като вас, но просто е безсмислено, защото веднага се нахвърляте от злоба
    Колко си противоречиш, не е истина. Не ми се занимава с такива като теб, ходи се хвали пред приятелите си.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Колко си противоречиш, не е истина. Не ми се занимава с такива като теб, ходи се хвали пред приятелите си.
    Мани, той човека се е влюбил във негово у-ще или просто съжалява, че е влязъл там и сега гледа да го възхвалява за да не се съжалява

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от be happy. Виж мнението
    Мани, той човека се е влюбил във негово у-ще или просто съжалява, че е влязъл там и сега гледа да го възхвалява за да не се съжалява

Спокойно, мога да вляза във всяко едно училище в страната с бала ми Но ще предпочета моето настоящо.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    dimitar, четох ти мненията в няколко теми и с всяка следваща се убеждавам все повече и повече колко комплексирано и злобно същество си. Ако ще да си гений (а вярвай ми, това е малко вероятно), няма да успееш посмъртно в истинския живот с това отношение. Никой не харесва надутите хора, пък какво остава, когато са такива без особено покритие. Сега сигурно ще размахаш грамоти и оценки, хвалейки се колко си най, но и аз ги имам тези признания, но това не ми дава правото да се държа по този отвратителен начин.
    бтв Пери ти каза да се хвалиш пред приятелите си, но аз не мога да повярвам такъв човек да има дори един приятел

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    dimitar, четох ти мненията в няколко теми и с всяка следваща се убеждавам все повече и повече колко комплексирано и злобно същество си. Ако ще да си гений (а вярвай ми, това е малко вероятно), няма да успееш посмъртно в истинския живот с това отношение. Никой не харесва надутите хора, пък какво остава, когато са такива без особено покритие. Сега сигурно ще размахаш грамоти и оценки, хвалейки се колко си най, но и аз ги имам тези признания, но това не ми дава правото да се държа по този отвратителен начин.
    бтв Пери ти каза да се хвалиш пред приятелите си, но аз не мога да повярвам такъв човек да има дори един приятел
    злобни същества сте

Не знам защо въобще се хабиш...та той едва ли си е направил труда да прочете мнението ти. Той е тук само и единствено за да тролва

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от be happy. Виж мнението
    Не знам защо въобще се хабиш...та той едва ли си е направил труда да прочете мнението ти. Той е тук само и единствено за да тролва
    МЛЪКНИ И ТИ ;дд

МЛЪКНИ И ТИ ;дд
    BUSTED!

Супер фен Аватара на mayaaa
    ЗА БОГА, СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ!!!! ИМА СИ ЦЯЛ РАЗДЕЛ ЗА ТОВА, ИМАТЕ СИ ЛС. АЙДЕ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТЕМАТА ВЕЧЕ!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    ЗА БОГА, СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ!!!! ИМА СИ ЦЯЛ РАЗДЕЛ ЗА ТОВА, ИМАТЕ СИ ЛС. АЙДЕ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТЕМАТА ВЕЧЕ!
    На практика не си никаква, че да ме гониш :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
    искам да имаме деца :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
    Последно редактирано от dimitar., : 06-17-2013 на 17:27

Dimitar, не си велик, приеми го. Не мисля, че си нещо повече от хората тук, освен че си по-надут, комплексиран и самовлюбен. 7 клас си, за Бога, не може да се определи дали си умен или просто учиш и не те мързи. Доколкото разбрах, оценките ти от изпитите са около 5,800. 5,800, а не 6,000. Бих приела подобно поведение от човек с бал поне 35,800. Резултата ти е супер, особено за момче, за което мога да ти кажа само едно нещо - браво. Но познавам доста хора с резултат, по-добър от твоя, които не се държат така нагло, да. Ще кажеш, че си противореча, но да - тези матури са малко или много проформа. Измислени са за всички ученици на България - било то "елитът", в който ти си безценният кадър или учениците със съвсем недобро ниво. Щом са елементарни, не смятам, че трябва да се изтъкваш точно с тези оценки, все пак си над тези неща. И моля те, спри да занимаваш форума с твоя интелект, награди, развитие и пр., защото никой не се интересува от твоя клет животец. И да, продължавай да създаваш фалшивите си профили, да тролваш и да се гордееш със сюреалните си постижения.
    И още нещо. Замисли се, че щом толкова хора изказват негативно мнение спрямо теб и твоето велико съществуване, нещо не е наред. И не, не съм злобно същество и не ти завиждам за нищо, а изразявам собствено мнение, защото знам, че с това ще опиташ да ме "затапиш". Вярвам, че малко хора, гледайки те отстрани, дори и виртуално, биха искали да приличат на теб, въпреки мъдрия ум, който носиш. Кофти картинка.
    Пожелавам ти да разбереш смисъла на живота. Не, не казвай, че много добре го знаеш. Пробвай в някой друг форум, защото писна на всички.
    Със здраве.

anonymous895156
    Guest
    Ай стига ве, от 1 година мигрирам по форумите и игрите с чатове, винаги се случва едно и също

anonymous895156
    Guest
    BornToRegret - ще ме извиниш, ама да, аз съм повече от хората тук (над 99% от тях), вие не може да ми казвате какво да мисля
    Новаторите винаги са били отхвърляни. И нека ти кажа нещо - в реалния живот подобни обиди към мен няма, защото и аз си се държа с хората напълно нормално. Доказателство за това какви примати са повечето тук е фактът, че никой така и не разбра, че казвам всичко това, за да се самоиронизирам и да изпъкне невероятната ми интелигентност
    Последно редактирано от dimitar., : 06-17-2013 на 18:26

Когато човек се самоиронизира, той осмива недостатъците си, критикува ги и понякога дори хиперболизира обратното на собственото си качество, за да може да го изтъкне и да му се присмее. Следователно щом се самоиронизираш, ти осъзнаваш недостатъците си - напълно невъзможно, защото както всички знаем си перфектен, неповторим и безгрешен - айде да кажем частично безгрешен, защото си далеч от бал 36.00 . И друго много интересно: С какво точно си новатор? Моля те, озари ме с някое от твоите изобретения, проучвания или каквото там толкова значимо си направил за човечеството!

anonymous895156
    Guest
    Когато човек се самоиронизира, той осмива недостатъците си, критикува ги и понякога дори хиперболизира обратното на собственото си качество, за да може да го изтъкне и да му се присмее. Следователно щом се самоиронизираш, ти осъзнаваш недостатъците си - напълно невъзможно, защото както всички знаем си перфектен, неповторим и безгрешен - айде да кажем частично безгрешен, защото си далеч от бал 36.00 . И друго много интересно: С какво точно си новатор? Моля те, озари ме с някое от твоите изобретения, проучвания или каквото там толкова значимо си направил за човечеството!
    леле, ама ти наистина си бил тъп
    айде пак прочети това, което написах, след това го осмисли

леле, ама ти наистина си бил тъп
    айде пак прочети това, което написах, след това го осмисли
    Прочетох внимателно неадекватния ти пост и обратно на него ти дадох съвсем адекватен отговор. Не ми говори кой колко е тъп или поне ако ще го правиш, вземи да се аргументираш. Пример: Димитър (напълно случайно име, да не си помисли някой нещо) е тъп, защото .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си