.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Пламе, Ина,

някои сигурно ще ме сметнат за сексист, женомразец и други подобни измишльотини, обаче ще ви кажа, че е от пола (и обвързаната с него емоционална нагласа), мили дами. Просто много си "слагате на сърце" това и онова в живота ви, изпускате контрола над ситуациите и отношенията ви с околните, а после се питате "ама защо така стана". Освен това и много преувеличавате. В конкретния/те случай/и може и да има разлика, но по принцип е точно така. И това се отнася не само за вас двете, а както казах за болшинството жени, независимо от възпитание, образование, характер, етническа принадлежност и интелектуален потенциал. Имам достатъчно сериозни лични наблюдения в защита на твърдението ми, а и голяма част от мненията в тази тема го потвърждават.

Не се кахърете толкова, само се натоварвате излишно.
    Ако изпускам контрола, съм глупачка.
    Ако не изпускам контрола, съм феминистка.

Слагам си го на сърце, да. Слагам си на сърце неуважението и непукизма, които посрещат моите добри намерения и суперслънчевото ми детско настроенийце в стил "омгомгискамсладоледблиза каразходкаомгвреметоепре раснообичобич". Щото ако не си го сложа на сърце, ситуацията се повтаря и потретва и ще се превърна в парцал, който позволява на хората да им се разминава.
    А най-абсурдното е, че с толкова много близки хора никога не съм изпадала в подобна ситуация, защото знаят как да реагират, като видят, че съм обидена. Следователно проблемът не е в мен. Чувствителен бил на тая тема... когато обаче аз съм чувствителна по някоя тема, съм нервачка и избухвам без причина. Двойният стандарт е велик.

Ще избухна просто. Усещам как от мегаразочарована, обезверена и тъжна ставам просто бясна. Е, по-хубаво ми е! Хах.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако изпускам контрола, съм глупачка.
    Ако не изпускам контрола, съм феминистка.

Слагам си го на сърце, да. Слагам си на сърце неуважението и непукизма, които посрещат моите добри намерения и суперслънчевото ми детско настроенийце в стил "омгомгискамсладоледблиза каразходкаомгвреметоепре раснообичобич". Щото ако не си го сложа на сърце, ситуацията се повтаря и потретва и ще се превърна в парцал, който позволява на хората да им се разминава.
    А най-абсурдното е, че с толкова много близки хора никога не съм изпадала в подобна ситуация, защото знаят как да реагират, като видят, че съм обидена. Следователно проблемът не е в мен. Чувствителен бил на тая тема... когато обаче аз съм чувствителна по някоя тема, съм нервачка и избухвам без причина. Двойният стандарт е велик.

Ще избухна просто. Усещам как от мегаразочарована, обезверена и тъжна ставам просто бясна. Е, по-хубаво ми е! Хах.
    Недей да избухваш, опитай се да се сдържиш. Както Violenca ти каза, така и аз ще ти го кажа, търпението е огромно предимство, което много вреди, но и много помага.
    Особено що се отнася до мъже.
    Аз ако нямах такова голямо търпение, въобще нямаше да се занимавам с някои момченца ( добре де, Мъж се води ).
    Сигурно вече щеше да е бит, пребит, на кол забит , ма го гледам още диша и ми лази по нервите .
    Майната му, нетактичността и двойните стандарти са им генетично заложени направо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си