- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Димитре, едно не разбрах, кога ще спреш да си създаваш фейк профили?! Иначе става ми ясно колко си комплексиран и нямаш живот, 24/7 във форума, яко ли ти е?!Хайде със здраве, живей си жалкият животец.
P.S. Оригинални сте, нямам думи. Отивам да плача.![]()
Само арабски!!
аз писах 18-то като трето желание..писах три паралелки :френската; китайската и японската..![]()
Мноого ми е чудно как ще науча китайскиДооста е сложен и е коренно различен от другите езици които знам
ФЕ / АЕ или ФЕ / ИЕ писахте в 18? Аз писах арабската и френската с английски. Писах 32 с АЕ / ИЕ и АЕ / ФЕ. Както и 96 СОУ, което ми е близко до вкъщи и ми е резервен вариант, макар че до него няма да стигна въобще.
Аз писах на 1-во желание НПМГ математика и информатика с английски, второ НПМГ - информатика с английски, трето - СМГ с английски
аз така ги подредих:
1. 133 СОУ ФЕ/РЕ
2.35 СОУ ФЕ/РЕ/БЕ
3.18 СОУ ФЕ/АЕ
4.18 СОУ Кит.Е
5.18 СОУ ЯЕ
6. 119 СОУ Хуманитарен профил.
Бях написала 6 желания но една жена от стаята ми каза да напиша поне още 5 желания .Аз написах още 4 обаче не помня как ги бях подредила![]()
За кое? НПМГ има допълнителен изпит. За НПМГ бала ми е 33,7 (не помня стотни и хилядни, мързи ме да смятам), за СМГ 33,5.