- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изключване от училище и водене в Районното
Здравейте! Имам проблем в училище. Историята накратко е такава: Един ден имахме час по физическо и ние и една приятелка се закачахме с едно друго момиче от класа, но не е нищо сериозно. Тогава момичето случайно си удари ръката във вратата и й беше изкълчена, НО НИЕ НЕ БЯХМЕ ВИНОВНИ!!! Вчера класната ни извика – мен и приятелката, и с педагогическия съветник ни разпитваха какво е станало с момичето, защото то на следващия ден дойде с бинт. Освен това на камерите са видели как момичето се наранява, но понеже не е логично сама да се е ударила/според тях/, и понеже бяхме само ние двете и момичето, ни обвиняват, че сме я набили. И така днеска искаха да говорим и със заместник-директорката, но мен ме болеше много корем, виеше ми се свят и повръщах, си тръгнах. Ама приятелката ми отиде и директорката я е разпитвала и й е казала, че класната ни е спасила от предупреждение за изгонване, но утре и мен ще ме разпита!!! Каква да правя??? Невинни сме!!! Помощ!!!![]()
Плюс това зам-директорката е казала, че трябвало да не се разправят с нас, а да ни заведат в Районното!!!![]()
Това правим, ама незнам до кога така![]()
Докато трябва! Щом вие не сте виновни, нищо не могат да ви направят, ако ще и 100000 камери да има!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
АКО! казваш истината, то защо просто не ви защити пострадалото момиче ? Така или иначе тя е предполагаемата жертва, нека просто да каже, че е пострадала неволно.
Няма ли свидетели?
Ако момичето наистина се ударило само тя ще ви защити
Би трябвало да има камери и да са заснели случката
Ако няма никой няма как да зане какво е станало има си начини да се разбере но едва ли биха стигнали до там заради някакви 14-15 годишни . И все пак без да се сърдиш тука твърдиш че нищо не сте й направили а всъщност може истината да е съвсем друга .
Ние с пръст не сме я докоснали! Обаче се шегувахме с нея, за което после и се извинихме /знам, че не е достатъчно, ама какво друго можехме да направим?!?/. Точно в стаята, където бяхме, няма камери. Нямаше друг освен приятелката ми, аз и момичето. От време на време и учителя по физическо влизаше в стаята, ама точна тогава, когато тя се удари, него го нямаше. Днес разбрах, че и момичето са разпитвали, но зам.-директорката ни обвини, че ние сме я заплашвали да си мълчи, което ме води на мисълта, че момичето почти нищо не им е казало или нещо такова. А между другото, момичето мисли, че ние косвено сме я ударили, бутайки вратата, в която се е ударила, което съвсем не е вярно, защото ние по това време бяхме при 2-рата врата. Утре и мен ще ме разпитват и умирам от страх. Те вчера трябваше мен и приятелката заедно да ни разпитват, ама аз за малко да припадна и се отървах, като извикаха родителите ми и се прибрах. Дайте някакви съвети, моля. Не знаем как да докажем, че физическо насилие от наша страна не е имало.![]()
Ха ха ще те разпитват! Спокойно! Първо трябва добре да запомниш какво точно е казала твоята приятелка на директорката. Поддържайте една и съща версия. Запомни и не се поддавай на заплахи....никой няма нищо срещу теб! Никой нищо не е видял! Никой не е бил там! Това за районното е тъпотия тя ако можеше и ако имаше доказателства досега да ги е викнала. Нямат нищо срещу вас. Вие също лесно можете да кажете ;е другото момиче те е ударило и т.н. същото е . Цялата ситуация няма никаква тежест в съда. Утре влизаш спокойно и повтаряш каквото вече е казано. След 5 дена ще се смеете над това. Успех бъди силна и не се шашкай. Пиши кво е станало и запомни нямат доказателства за нищо!
Три години затвор условно.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Днес нищо не се случи. Сигурно другата седмица ще ме разпитат. Благодаря!![]()
и др седмица да кажеш как е минало
Добре![]()
Според мен ,ако не беше виновна нямаше да се страхуваш от разпита.Без да се обиждаш.Щом знаеш ,че вината не е твоя го заявяваш и не спираш да държиш на твоето.Със сигурност ще се опитат да те провокират.
Абе или момичето с пострадалата ръка говори небивалици или не знам.
А и да сте виновни ,нито има свидетели ,нито доказателства,така че дори не могат да ви обвинят.
Не съм виновна. И да, страхувам се, защото мама е адвокат и знам, че дори невинния може да го изкарат престъпник. Освен това, зам.-директорката е говорила за изключване, а за пръв път срещам такива уникални хора и не искам да ги загубя, заради недоразумение![]()
Успокой се, това, което ви го говори директорката са пълни простотии...Не могат да ви изключат ей така, защото не е интерес на у-щето да губи ученици, защото ще получава по-малко пари...отплеснах се малко...Целта е да ви сплашат - ще ти дам пример: Преди няколко месеца в час по трудово взех един чук и почнах да блъскам по прозореца, естествено счупих доста пластмаса, после дойде зам.директорката и ме заплаши как щяла да ме изключи и да викне нашите да плащат цялата дограма...ама нещо се беше размечтала достаИ на другия ден все едно нищо не се беше случвало...(само полвин месец чистих коридорите, ама...
)А ти не трябва въобще да си притесняваш, защото си невинна
.
Благодаря Ви! Стана ми по-добре и се успокоих![]()
ще влезете в затвора и ще ходите в училище за престъпници деца.... ужас :х
Винаги съм харесвала затвора. Какво повече да иска човек - храна, покрив, легло и свободно време, за да развива духа и талантите си![]()
Примерно...свобода?Първоначално написано от 10744318
Последно редактирано от ivanznikolov : 08-11-2023 на 07:33