- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи и различни срамни устни...
Здравейте, от 3 месеца си имам приятел и вече мислим да се отдадем един на друг,но ме е срам да се съблека пред него. Срамните ми устни са огромни и едната е по голяма от другата... страх ме е,че той ще се погнуси от мен и ще избяга.. Какво да правя?
Чак да избяга... И ми се струва, че преовеличаваш. По принцип човешкото тяло не е симетрично, каквото и да погледнеш в него.
Ако се притесняваш толкова, кажи му преди първото по сериозно действие. Сигурен съм, че ще те разбере. Ако не той, има много други, които ще го направят.
Друго нищо неможеш да направиш![]()
И какво ще му кажа имам големи срамни устни много са гнусни да си знаеш преди да ме наебеш?Апък най-вероятно ще почне да разказва на приятелите си за моя проблем. Той им споделя всичко ;д
Такива неща не се споделят..
Виж сега... аз ти казвам нещо, ти вече сериозно или несериозно го приемаш си е твоя работа.
Ако е разбрано момчето и му кажеш, че се притесняваш и че може би имаш проблем, и му обясниш внимателно, какъв е (не, както ти написа по горе) той ще те разбере. Ако е мъж няма да издава такива лични неща и да ги използва против теб.
Относно това дали ще ги приеме, дори и да е разбрано момчето, може да не му хареса, но това е малко вероятно. Но това не значи, че за всички това е проблем.
Еми той не е от най-разбраните за това си мисля,че ще иде и ще го изпее на приятелите си и от там всички ще разберат
Ще му го върнеш като кажеш на приятелите му, че за 5 секунди свършва.
Ако ти е истинския приятел, ще си мълчи и ще те помпи 5 пъти седмично.
n00bs
Няма такова "истински приятел" и "изкуствен", има мъжко поведение и ... сами можете да се сетите.
Може пък на него големи да му харесват...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момче не би помислило, че срамните ти устни са гнусни, колкото и големи/малки/несиметрични/зелени да са. Излишно притеснение.
ами то жена има и големи и малки срамни устни ;д друг е въпроса да кажеш, че малките ти срамни устни са доста изпъкнали (facepalm) а тоя ако споделя дори и сексуалните ви тайни направо го мани
И понеже приятеля ти е виждал 20 вида, веднага ще се погнуси... Айде моля ти се. Да не говорим, че ми се вижда леке тоя твоя приятел.
Не вярвам много да му хареса, но чак пък да се погнуси, едва ли.
Schhh! Hear the silence...
Стига да не започне да говори и оттам.... аз съм окей.
На мене дори ми харесват големите срамни устни, а това че едната може да ти е по голяма от другата да не те притеснява, и моя ляв ташак е по надолу от другия
Той ако е мъж ще ти хареса котето каквото и да е
Нямаше да е зле да качиш една снимка да видим за какво толкова се притесняваш..
ахаххаха... Мен пък големите усни по ме възбуждат
на мен едната е ок, ама другата още н е започнала да се развива, споко![]()