- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фуутджоб...
Към момичетата: Правили ли сте фуутджоб и харесва ли ви?
Правила съм, но защо на мен трябва да ми харесва.. Доволна съм единствено емоционално, за това че му доставям удоволствие.
Не, нямам и намерение. Звучи ми отвратително ... Като имам ръце и уста, защо с крака?
А аналния например звучи по-малко отвратително, така ли да го разбирам?
Не е въпроса за това на кой колко са му чисти краката а за личните желания . Щом на нея не й харесва да го прави си е нейн проблема .
На мен не ми е чак пък отвратително ако приятелят ми поиска бих се съгласила но опредалено не ми харесав чак толкова![]()
^A ако можеше?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е не мога... няма да си вадя ребра (като Менсън) само за да ти кажа дали бих или не.. но определено нямам такива наклонноститова вече е отвратително, това!
![]()
Ти обаче периодично се появяваш и питаш едно и също нещо. :Д
Иначе въобще не го намирам за гнусно и отвратително. Правила съм и ми е яко, че на него му харесва, а това е напълно достатъчно, за да продължавам да го правя, след като по никакъв начин не ми е неприятно или нещо такова.
Даже не проумявам как може някой да го намира за отвратително, разликата между ръце, крака и уста не я виждам. :Д
^Ох, като те видях каква си миличка миналата събота и като чета сега това... Изобщо не мога да ви съпоставя.
По темата: не съм правила; бих пробвала, ако той поиска.
Кефи ме обаче как казвате,че е гадно или не ви харесва без да сте пробвали...
"Не обичам банани,защото досега не съм яла" ...same shit!
Бих пробвала,досега не съм,но за да кажа,дали ми харесва или не трябва да опитам...пък в експериментите няма нищо лошо.
maDamn