.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Exclamation Кой щат е най-безопасен за живеене в Америка?

Здравейте,кой щат е най-безопасен и добър за живеене?Искам да се занимавам с танци и актьорско майсторство и искам да си търся университет там но както всички знаем в Америка има много турнада,урагани,цунамите и т.н....та искам да знам от някой който е по-запознат кой е най-безомасният и добър щат в Америка?

П.с:аз лично съм чувала за Калифорния и Аризона са хубави но не знам?Намерих си хубав университет в щата Оклахома,но се разрових из интернет и попаднах на доста стряскащи кадри от природни стихий и статустика,че Оклахома е сред най-опасните щати!Някой може ли да ми помогне?

Повече от фен Аватара на Falstad
    Аляска!!!

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Аляска!!!
    Ммммм..мисля да пропусна

Супер фен Аватара на Pug_306
    Бягай в Ню Йорк и не се занимавай с глупости

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Бягай в Ню Йорк и не се занимавай с глупости
    Оле,доста хубаво звучи Благодаря!

Супер фен Аватара на Pug_306
    Там е живота, другите щатове ги отсвири, като искаш да правиш нещо и да се развиваш - там е мястото. Чикаго също не е лошо, Атланта също е град, който би ти дал доста възможности, нооо голямата ябълка си е голяма ябълка

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Там е живота, другите щатове ги отсвири, като искаш да правиш нещо и да се развиваш - там е мястото. Чикаго също не е лошо, Атланта също е град, който би ти дал доста възможности, нооо голямата ябълка си е голяма ябълка
    Дано да се получи са сам човек отиващ там

Няма такова нещо като най-безопасен щат! Има безопасни места във всеки един щат, както и места където е по-добре да не стъпваш.
    Калифорния и Ню Йорк наистина са хубави места, но имай предвид, че идваш от друга страна най-вероятно ще можеш да си позволиш да живееш имено в един от тези лоши квартали.
    Чикаго и Атланта са едни от градовете с най-голяма престъпност, повярвай ми, живея на 45 минути от Атланта по-добре сама да не се озоваваш на центъра на града. Тук обаче в моя край е много спокойно, дори колата мога пред нас отключена с отворени прозорци да я оставя цяла нощ, знам че нищо няма от нея да изчезне.
    Така че, виж ти каква финансова възможност имаш и ако не си с големи доходи, бих ти препоръчаля по-южен щат, намери си хубав град и гледай да живееш в предимно бял квартал, знам че звучи расистко, но е доказано, че колкото по-малко хиспаници и черни има, толкова по-добро е мястото.
    Ако имаш някакви конкретни въпроси, питай тук , ще се опитам да отговоря.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Seli94 Виж мнението
    Искам да се занимавам с танци и актьорско майсторство и искам да си търся университет там но както всички знаем в Америка има много турнада,урагани,цунамите и т.н....та искам да знам от някой който е по-запознат кой е най-безомасният и добър щат в Америка?
    Ако ще ходиш чак до Америка, по-добре се води от това кой университет е най-добър за специалността ти и дали ще те приемат. И чак след това мисли къде ще живееш.
    always late but worth the wait!

Според познанията си по география Флорида е един добър избор.Освен това там е много красиво,хаха.Не знам обаче дали има такива университети,но се съмнявам да няма.

смени дилъра

Цитирай Първоначално написано от dark_girl Виж мнението
    Според познанията си по география Флорида е един добър избор.Освен това там е много красиво,хаха.Не знам обаче дали има такива университети,но се съмнявам да няма.
    Да, то даже във Флорида нищо няма, само плажове
    Освен това не се излагай със знанията си по география, Флорида е супер жега и влага. Даже не можеш да си представиш какво е когато влажността на въздуха достигне 95% . Иначе унивеситети хубави има навсякъде, стига да можеш да се класираш за тях и да можеш да си ги плащаш де.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Да, то даже във Флорида нищо няма, само плажове
    Освен това не се излагай със знанията си по география, Флорида е супер жега и влага. Даже не можеш да си представиш какво е когато влажността на въздуха достигне 95% . Иначе унивеситети хубави има навсякъде, стига да можеш да се класираш за тях и да можеш да си ги плащаш де.
    Чакай малко,тук говорим за стихии ..

Цитирай Първоначално написано от dark_girl Виж мнението
    Чакай малко,тук говорим за стихии ..
    Всеки ураган, който мине, задължително удря Флорида, тъй като е полуостров, не случайно една много голяма част от къщите са по на един етаж, нищо че по филмите не е точно така. Наводненията също не са рядко срещани. Вали много често, има няй-различни гадинки, скорпиони, тарантули и какво ли още не. Направо си е приказно място за живеене.
    Имам едни познати в Тампа, дойде ли Април-Май и те сами си се евакуират, да не ти казвам колко плащат за застраховка на къщата.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 06-22-2013 на 21:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си