.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    В такъв случай, професоре......
    и е правила секс по-често (да кажем, че наистина си я дълбал 300+ пъти в годината с малката си чурка). А ти мисли повече, преди да се правиш на дървен философ.
    Студенте (като гледам възрастта, явно доста си повтарял), сметката ми беше само и единствено относно въпросът - коя вагина е по-износена, и беше по-скоро, просто поглеждане от друг ъгъл. Я сега обаче кажи, ти от кое толкова се засегна, че скочи така - от това че съм за честия секс (нещо против отживелите ти, най-вероятно, разбирания) или от намека по колко пъти тялото ми ми позволява да го правя (нещо което най-вероятно отдавна вече не е по силите ти), че и тръгна да говориш за гръмоотвода ми?
    Последно редактирано от James_Deen : 06-20-2013 на 19:21

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от James_Deen Виж мнението
    Студенте (като гледам възрастта, явно доста си повтарял), сметката ми беше само и единствено относно въпросът - коя вагина е по-износена, и беше по-скоро, просто поглеждане от друг ъгъл. Я сега обаче кажи, ти от кое толкова се засегна, че скочи така - от това че съм за честия секс (нещо против отживелите ти, най-вероятно, разбирания) или от намека по колко пъти тялото ми ми позволява да го правя (нещо което най-вероятно отдавна вече не е по силите ти), че и тръгна да говориш за гръмоотвода ми?
    Дал съм фалшива рождена дата, затова е излязла такава възраст, а иначе честно казано засегна ме фактът, че си идиот, който не знае какво приказва (в случая пише).
    Последно редактирано от fenastz : 06-20-2013 на 22:49
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Дал съм фалшива рождена дата, затова е излязла такава възраст, а иначе честно казано засегна ме фактът, че си идиот, който не знае какво приказва (в случая пише).
    Мда...100% е фалшива. Не мога да си представя човек на повече от 15 години с манталитет като твоя. А за гръмоотводите, моминиците, и ебването - недей ги мисли. Нищо, че не си на 40+, то някои и на 18 не им става, всеки е различен, виж, може да се захванеш с риболов, или плетене, нещо с което няма да се ЗАСЯГАШ, толкова, след като явно писане във форум ти идва в повече на кръвното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си