- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с много мъже ?
Студенте (като гледам възрастта, явно доста си повтарял), сметката ми беше само и единствено относно въпросът - коя вагина е по-износена, и беше по-скоро, просто поглеждане от друг ъгъл. Я сега обаче кажи, ти от кое толкова се засегна, че скочи така - от това че съм за честия секс (нещо против отживелите ти, най-вероятно, разбирания) или от намека по колко пъти тялото ми ми позволява да го правя (нещо което най-вероятно отдавна вече не е по силите ти), че и тръгна да говориш за гръмоотвода ми?![]()
Последно редактирано от James_Deen : 06-20-2013 на 18:21
Не ми мина номерът май![]()
Последно редактирано от fenastz : 06-20-2013 на 21:49
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мда...100% е фалшива. Не мога да си представя човек на повече от 15 години с манталитет като твоя. А за гръмоотводите, моминиците, и ебването - недей ги мисли. Нищо, че не си на 40+, то някои и на 18 не им става, всеки е различен, виж, може да се захванеш с риболов, или плетене, нещо с което няма да се ЗАСЯГАШ, толкова, след като явно писане във форум ти идва в повече на кръвното.
защо съдиш за момичетата по броя на партньорите им? дори и да е била със 100, пак може да изпитвате удоволствие и двамата и да се обичате.