.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

еми създай си - спорт,хоби,съученици... това не би трябвало да го научаваш от някой форум още повече, че си на 19... да беше на 10 разбирам

Цитирай Първоначално написано от aquaposh Виж мнението
    еми създай си - спорт,хоби,съученици... това не би трябвало да го научаваш от някой форум още повече, че си на 19... да беше на 10 разбирам
    Съучениците ми не говорят с мен защото съм твърде различен за тях,даже ми се подиграват че нямам приятелка от а от другите класове просто ми казват разкарай се.Нямам пари за да ходя на някакъв спорт или фитнес.Понякога се чувствам много самотен и неразбран.

Цитирай Първоначално написано от Malko_4aini4e Виж мнението
    Съучениците ми не говорят с мен защото съм твърде различен за тях,даже ми се подиграват че нямам приятелка от а от другите класове просто ми казват разкарай се.Нямам пари за да ходя на някакъв спорт или фитнес.Понякога се чувствам много самотен и неразбран.
    Имам усещането, че търсиш съжаление. От мен няма да го получиш, аз искам хората да са силни и знам, че могат да свалят комплексите си и да върнат усмивката на лицето. Така не си помагаш, да знаеш — като хленчиш. Ще разбера, че искаш да се промениш, едва когато споделиш в темата, че си опитал да хванеш някоя за дупето. Разбрах те. Притеснителен си, страхлив си, самотен си...Грешката е, че ти не искаш да се промениш. Съгласен си да влизаш в ролята на жертва, за да избягаш от отговорност. Ти си мъж и отговорността ти е голяма! Добре е да знаеш това.

Започни да практикуваш визуализация. Първата ти работа, щом не се престрашаваш да намериш жена, е да започнеш да визуализираш в съзнанието си приятни моменти. С увереност, изпълнен с увереност, че това, което визуализираш е съвсем постижимо. Отделяй сутрин, обед и вечер по няколко минутки. Представяй си как разхождаш с момиче, усещай вкуса на целувките й. Представяй си как отивате на почивка. Представай си как те гали, как си желан. Пусни въображението си и се покажи такъв, какъвто искаш да си. Леко-полеко започни да пренасяш мечтите си към живота.

Ама хайде де-е, хайде направи една стъпка напред!

Кажи сега, приятелю, какви действие ще предприемеш, за да се промениш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си