.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не се изкарвай жертва, не влизай в ролята на такава, не се самосъжалявай и не си набивай само комплекси. Ако успееш да направиш това, ще се справиш и с контактите с хората около теб. Не е нужно да четеш наръчници как да се държиш с момичетата, нито пък е нужно да търсиш някоя свита, за да си подхождате. Ако се отпуснеш и повярваш в качествата си и ги използваш, нещата ще ти се получат от самосебе си. Всичко останало можеш да го прочетеш в някое глупаво тийн списание със статии от рода на "10 начина да се харесаш", а ти не си на 14 години все пак. Давай малко по-смело и уверено и всичко ще е ок.

Цитирай Първоначално написано от Malko_4aini4e Виж мнението
    Съучениците ми не говорят с мен защото съм твърде различен за тях,даже ми се подиграват че нямам приятелка от а от другите класове просто ми казват разкарай се.Нямам пари за да ходя на някакъв спорт или фитнес.Понякога се чувствам много самотен и неразбран.
    Имам усещането, че търсиш съжаление. От мен няма да го получиш, аз искам хората да са силни и знам, че могат да свалят комплексите си и да върнат усмивката на лицето. Така не си помагаш, да знаеш — като хленчиш. Ще разбера, че искаш да се промениш, едва когато споделиш в темата, че си опитал да хванеш някоя за дупето. Разбрах те. Притеснителен си, страхлив си, самотен си...Грешката е, че ти не искаш да се промениш. Съгласен си да влизаш в ролята на жертва, за да избягаш от отговорност. Ти си мъж и отговорността ти е голяма! Добре е да знаеш това.

Започни да практикуваш визуализация. Първата ти работа, щом не се престрашаваш да намериш жена, е да започнеш да визуализираш в съзнанието си приятни моменти. С увереност, изпълнен с увереност, че това, което визуализираш е съвсем постижимо. Отделяй сутрин, обед и вечер по няколко минутки. Представяй си как разхождаш с момиче, усещай вкуса на целувките й. Представяй си как отивате на почивка. Представай си как те гали, как си желан. Пусни въображението си и се покажи такъв, какъвто искаш да си. Леко-полеко започни да пренасяш мечтите си към живота.

Ама хайде де-е, хайде направи една стъпка напред!

Кажи сега, приятелю, какви действие ще предприемеш, за да се промениш?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    ...
    Ей, мараба! Къде избяга?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Опа, Чачо ... глупавото бачкане, здравето ми взе.

Голям фен Аватара на sneering
    Никога не трябва да те е яд,че момичетата не те харесват,защото масово не знаят какво да харесват.
    Харесват пълни глупости,меркантилни джунджурии и ем-ем-ей дебили с наднормено тегло. (масово).Имат избистрено мислене до 17-18,след това лайняната социална среда ги промива психически.
    Така че,това трябва да ти е последната грижа в живота.

Няма да стане със сайта за запознанства - повечето от хората там са или чичковци и лелички, или вглъбени тийнове, които искат секс... е, да има и изключения, но главно са това. Виж сега, ако искаш момичетата да те харесват, трябва да си достатъчно отпуснат пред тях, а не да се свиваш, не външният вид е водещ, а поведението към девойчето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си