- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обществото
Отвратително е, или поне в малкия ми град, където живея. Тук да се изявяваш и да си уникален е самоубийство. Комплексарите ще те нападнат като лешояди мърша, защото разбирате ли, или следваш модела му на поведение, или си вън от него. Не си ли част от стадото, не си ли овца, значи си неудобен. Аз съм на 17, момче съм и ми се е доповръщало от идиотщината, която цари.
Да ме спира, не. Но опити има, а това ме вбесява. Също се дразня, че трябва да е така по тоя скапан начин. А най-трудно е да намериш някой, който мисли като теб. Овце.
Еми какво да ти кажа, на 17 си, още една година имаш докато станеш пълнолетен, когато ще можеш да правиш каквото си искаш. На който не му понася да се изнася, така че ориентирай се към чужбината или поне към Софията, където нещата не са такива.![]()
"Да се изявяваш" - ти да не си певец или политик бе
Живей си живота, създай поколение и умри.
В действителност обществото в малкия град е умалено копие на това в големия, представителна извадка един вид. В такава среда много по-лесно се възприема и усвоява чуждия модел на поведение и това колкото и да не ти се вярва е голямо предимство. Недостатъкът е че наистина нямаш голям избор и трябва да спазваш общоустановения "правилник". Ако последното не ти харесва - изнасяш се![]()
от кой град си ?
Споко бе, като завършиш изчезваш с вятъра.
always late but worth the wait!