.

Виж резултатите на анкетата: били ли сте изнасилвани?

Гласували
842. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

67 7,96%
  • Не

775 92,04%
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 320
    Голям фен Аватара на sneering
    За изнасилвани не знам,ама сто процента съм сигурен,че търпят насилие от мъже на средна възраст с пари

За огромно съжеление има хора,които си мислят,че то не може да се случи и едва ли не има тролове които само си измислят.Тези грешки на Бог,изроди,мърши вече нямам думи....ги има навсякъде по света а не само в България!!Хора,представете си,че това се случи на приятелката ви,ако имате дъщеря някой ден,на майка ви или някой блъзък....Никой не е застрахован от нищо!Не си мислете,че на вас не може да ми се случи...но само този,който го е преживял може да разбере на момичето какво и е а и не само на нея!!
    За мен тези хора заслужават като едно време...смъртни закони само за тях!Но те ще си живеят с тази вина до края на мизерния си животец ако вобще имат малко останала съвест.Не знам каква майка и как ги е въспитала,но за мен такива хора а и тези които дори са го помисляли да го направят са едни ИЗРОДИ и незаслужават да са на този свят!Поне по времето на Тодор Живков е нямало такива неща и хората са си живеели добре...

Искаха демокрация а са....НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ да те е страх да излезнеш от вас!
    50хил.българи са само в Чикаго,САЩ че и повече може би!На къде ни отива държавата с тези МАНГАЛИ...мръсните циганки раждат и в сряда и в петък само и само да им дават пари да раждат още и още мангалчета!Взимат и повече майчинство от българските майки...в България след време няма да останат млади хора и циганите и турците ще ни поробят пак както са тръгнали нещата че сега и турски и арменски ще ми слагат в училищата?Те децата английки не са научили...турски ще говорят!Алоооо,къде забравяте под чие робство сме били?
    Последно редактирано от Seli94 : 06-20-2013 на 13:42

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ^ рядко тъпо мнение
    n00bs

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не са ме изнасилвали и дано никога не ми се случи.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    ^ рядко тъпо мнение
    +1
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

права е че за такива изроди трябав да има смъртно наказание . Другото няма и да го коментирам

Супер фен Аватара на Pug_306
    Да, от две момичета ........

^Нападателката е била изнасилена при самозащита
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Тия всичките изнасилени,са били изнасилени защото им е била такава средата,приятелите и местата които посещават.Донякъде сами са си виновни.
    Този типичен изнасилвач седящ в храстите и парковете от филмите го няма във България.
    Айде не всичко,но 70 % от изнасилените,са плод на късен час на неправилно място,лек алкохол и провокативно поведение.

Просто нямам думи
    Една изнасилена жена е невинна ако ще и да е най-добната на света не тя е искала да й посегнат . Все занете и сте компететни .

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Този типичен изнасилвач седящ в храстите и парковете от филмите го няма във България.
    Не, не, въобще ги няма. Миналото и по-миналото лято на реката край Враца имаше ежедневно по 3-4 чекиджии в храстите, един го гоних към километър и нещо.

Невинна е спрямо сексуалния акт,но е виновна спрямо пътя по който е вървяла,за да се стигне до него.
    Има момичета,който и 3 живота да живеят,даже и с пръст няма да ги докоснат.
    На никой не е гаранция че няма да се случи,така си е...Просто другия вид екстремни момичета,сами си вдигат коефициента на опасност и после искат автоматично всички да плачем и да ги съжаляваме,какви жертви са и колко са невинни.
    Да ама не.

Мега фен Аватара на 102
    Защо ти е да гониш чикиджии....

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не, не, въобще ги няма. Миналото и по-миналото лято на реката край Враца имаше ежедневно по 3-4 чекиджии в храстите, един го гоних към километър и нещо.
    Съмнявам се точно ти да си го гонил,ама това че се навъртат психари в храстите,не означава че няма вариант в който да се обезопасиш от тях напълно.

Невинна е спрямо сексуалния акт,но е виновна спрямо пътя по който е вървяла,за да се стигне до него.
    Има момичета,който и 3 живота да живеят,даже и с пръст няма да ги докоснат.
    На никой не е гаранция че няма да се случи,така си е...Просто другия вид екстремни момичета,сами си вдигат коефициента на опасност и после искат автоматично всички да плачем и да ги съжаляваме,какви жертви са и колко са невинни.
    Да ама не.
    Повярвай ми нито една жертав на идзнасилване не желае някой да плаче за нея и да я съжалява
    изнасилването е ужасно жесток акт и момичето коеот и да е няма и грам вина за случилото се .

Щото не ме кефи идеята някой да жули зад мен в храстите, гледайки роднини, някои от които невръстни.

sneering, къв е тоя вариант да го чуем?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Не съм изнасилвана и дано не бъда никога.Сигурно ще умръ ако бъда.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Щото не ме кефи идеята някой да жули зад мен в храстите, гледайки роднини, някои от които невръстни.

sneering, къв е тоя вариант да го чуем?
    Да се обезопасиш тотално.В 3 часа в библиотеката няма изнасилвачи,нито в 5 часа в парка,в пиано-баровете или там където няма поп-фолк липсват агресивните удавници с цел секс и всичко онова,което те доближава до изнасилването.
    Има един вид момичета,които гледат опасностите и лошото отношение само от такситата,подбират си компанията и някак си съм сигурен че и 3 живота да живеят,вероятността да им се случи подобно нещо е минимална.Случките с подобни момичета се определят като 'жертви',а не онези които не мислят за опасностите и после страдат от тях.

Да се обезопасиш тотално.В 3 часа в библиотеката няма изнасилвачи,нито в 5 часа в парка,в пиано-баровете или там където няма поп-фолк липсват агресивните удавници с цел секс и всичко онова,което те доближава до изнасилването.
    Има един вид момичета,които гледат опасностите и лошото отношение само от такситата,подбират си компанията и някак си съм сигурен че и 3 живота да живеят,вероятността да им се случи подобно нещо е минимална.Случките с подобни момичета се определят като 'жертви',а не онези които не мислят за опасностите и после страдат от тях.
    А ако стане пожар у влака докато пътуваш, ти си виновен, че не си си стоял вкъщи.

Не е решение хората да не ходят по улиците, за да не станат жертви на престъпления. Ако ще полата им да стига до гъза.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    ^ рядко тъпо мнение
    +2
    maDamn

Мисълта ми беше,че когато човек види че си направил всичко възможно да избегнеш пожара и обстоятелствено те докосне,тогава да те оправдае.А не да ти харесва неизвестното в пламъците и после да искаш да те гасят с оправдания и съжаления,като онези първите.

Едните дават всичко от себе си,стараят се да избегнат лошите обстоятелства ,а другите безсмислено се оставят на течението и каквото стане,и после и двата вида имат еднаква тегловност в понятието 'жертва' ?

Мега фен
    ^ Пий си валерианата по-добре преди да пишеш, моля те. Дай направо да им подарим на отрепките тъмната част от денонощието, че виждаш ли - снийринг няма да му стане мъчно ако ни се случи нещо. В тази държава си има закони и няма такова нещо като 'сам си го натресе'. Вземете се научете най-сетне собствената паничка да си гледате >.>

Няма какво да ми се молиш и да се кръстиш,недей ми застава зад отрепките и законите в едно глобално мислене за правилно/неправилно,камо ли да ми казваш аз къде да пиша и къде не.
    Тия неща дето ги разтягаш на всички са ясни...да няма престъпност е най-добре,но след като толкова години никои не е успял да я спре,сме длъжни да живеем с нея и да се пазим на максимум от нея.

Мега фен
    Да си нарисуваме с тебеширче 'безопасни' алейки за придвижване, а ?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Не съм изнасилвана и дано не бъда никога.Сигурно ще умръ ако бъда.
    Изнасилвачите ги е страх да не им лепнеш нещо, няма да те изнасили никой, споко...пък и не е необходимо никой да те изнасилва тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си