- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- били ли сте изнасилвани?
За изнасилвани не знам,ама сто процента съм сигурен,че търпят насилие от мъже на средна възраст с пари
За огромно съжеление има хора,които си мислят,че то не може да се случи и едва ли не има тролове които само си измислят.Тези грешки на Бог,изроди,мърши вече нямам думи....ги има навсякъде по света а не само в България!!Хора,представете си,че това се случи на приятелката ви,ако имате дъщеря някой ден,на майка ви или някой блъзък....Никой не е застрахован от нищо!Не си мислете,че на вас не може да ми се случи...но само този,който го е преживял може да разбере на момичето какво и е а и не само на нея!!
За мен тези хора заслужават като едно време...смъртни закони само за тях!Но те ще си живеят с тази вина до края на мизерния си животец ако вобще имат малко останала съвест.Не знам каква майка и как ги е въспитала,но за мен такива хора а и тези които дори са го помисляли да го направят са едни ИЗРОДИ и незаслужават да са на този свят!Поне по времето на Тодор Живков е нямало такива неща и хората са си живеели добре...
Искаха демокрация а са....НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ да те е страх да излезнеш от вас!
50хил.българи са само в Чикаго,САЩ че и повече може би!На къде ни отива държавата с тези МАНГАЛИ...мръсните циганки раждат и в сряда и в петък само и само да им дават пари да раждат още и още мангалчета!Взимат и повече майчинство от българските майки...в България след време няма да останат млади хора и циганите и турците ще ни поробят пак както са тръгнали нещатаче сега и турски и арменски ще ми слагат в училищата?Те децата английки не са научили...турски ще говорят!Алоооо,къде забравяте под чие робство сме били?
Последно редактирано от Seli94 : 06-20-2013 на 13:42
Не са ме изнасилвали и дано никога не ми се случи.
права е че за такива изроди трябав да има смъртно наказание . Другото няма и да го коментирам
^Нападателката е била изнасилена при самозащита
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тия всичките изнасилени,са били изнасилени защото им е била такава средата,приятелите и местата които посещават.Донякъде сами са си виновни.
Този типичен изнасилвач седящ в храстите и парковете от филмите го няма във България.
Айде не всичко,но 70 % от изнасилените,са плод на късен час на неправилно място,лек алкохол и провокативно поведение.
Просто нямам думи
Една изнасилена жена е невинна ако ще и да е най-добната на света не тя е искала да й посегнат . Все занете и сте компететни .
Невинна е спрямо сексуалния акт,но е виновна спрямо пътя по който е вървяла,за да се стигне до него.
Има момичета,който и 3 живота да живеят,даже и с пръст няма да ги докоснат.
На никой не е гаранция че няма да се случи,така си е...Просто другия вид екстремни момичета,сами си вдигат коефициента на опасност и после искат автоматично всички да плачем и да ги съжаляваме,какви жертви са и колко са невинни.
Да ама не.
Щото не ме кефи идеята някой да жули зад мен в храстите, гледайки роднини, някои от които невръстни.
sneering, къв е тоя вариант да го чуем?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не съм изнасилвана и дано не бъда никога.Сигурно ще умръ ако бъда.
Да се обезопасиш тотално.В 3 часа в библиотеката няма изнасилвачи,нито в 5 часа в парка,в пиано-баровете или там където няма поп-фолк липсват агресивните удавници с цел секс и всичко онова,което те доближава до изнасилването.
Има един вид момичета,които гледат опасностите и лошото отношение само от такситата,подбират си компанията и някак си съм сигурен че и 3 живота да живеят,вероятността да им се случи подобно нещо е минимална.Случките с подобни момичета се определят като 'жертви',а не онези които не мислят за опасностите и после страдат от тях.
Мисълта ми беше,че когато човек види че си направил всичко възможно да избегнеш пожара и обстоятелствено те докосне,тогава да те оправдае.А не да ти харесва неизвестното в пламъците и после да искаш да те гасят с оправдания и съжаления,като онези първите.
Едните дават всичко от себе си,стараят се да избегнат лошите обстоятелства ,а другите безсмислено се оставят на течението и каквото стане,и после и двата вида имат еднаква тегловност в понятието 'жертва' ?
^ Пий си валерианата по-добре преди да пишеш, моля те. Дай направо да им подарим на отрепките тъмната част от денонощието, че виждаш ли - снийринг няма да му стане мъчно ако ни се случи нещо. В тази държава си има закони и няма такова нещо като 'сам си го натресе'. Вземете се научете най-сетне собствената паничка да си гледате >.>
Няма какво да ми се молиш и да се кръстиш,недей ми застава зад отрепките и законите в едно глобално мислене за правилно/неправилно,камо ли да ми казваш аз къде да пиша и къде не.
Тия неща дето ги разтягаш на всички са ясни...да няма престъпност е най-добре,но след като толкова години никои не е успял да я спре,сме длъжни да живеем с нея и да се пазим на максимум от нея.
Да си нарисуваме с тебеширче 'безопасни' алейки за придвижване, а ?