- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с оцветяване
Вчера като ходих до магазина имаше старци дето пиеха и бира и ми викат да го намажа с люцерна и щял да порастне повече. Мислех че ме ебават и си мълчах обаче снощи все пак отидох до люцерната и го търках с няколко стръка. Знам че е простотия амаа не ме хранете. От това търкане ся имам жълти петна там и не знам как да ги махна. Смис не ме боли и не усещам нищо но има жълти петна и проблема е че съм на село при баба. Къпах се и снощи и сега но петната си седят. Принципно като имам некви неща по дрехите мама им слага вениш, но на село няма от къде да си купя а и не съм сигурен дали ще помогне. Някой да е имал подобен проблем и как се е изчиства тва нещо? Дали ако се изкъпа още няколко пъти ще се махне? Хелп ?
фейк
Няма да се махнат тези петна, сега така ще си остане. Ти не си ли чувал, че петна от лютеница не се махат?
ха не знаете какво е люцерна :Д а иначе правописа голямото нещо
люцерна означава едно като трева ... дет го ядат заици , крави и др... А относно петната ... стои си с тях кат ти е толкос акъла
Патентовай мутанта Люцерн от сега, защото в това ще се превърнеш.
не се взимам на сериозно просто линк да видят какво е който не знае
Аз лично можех ад си го напиша в google и да видя какво е ако исках хаха
проблем ли има ?
пфф кирилица миличка
ерм а някой нещо сериозно по темата?
Вече не сте интересни ...
Като се прибереш в града си купи Вениш и с него сутрин, обяд и вечер си третирай петната. Ако не стане, оплачи се в Страсбург.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сега го натъркай с разредител, за да се махне петното![]()
Това е много опасно може да ти падне пишката за това отиваш до магазин, в който продават ШКУРКА копуваш и почваш да шкуриш докат не се махнат петната, а ако не стане земи рендето и смело.