- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рисунки върху чиновете
Дайте снимки на вашите рисунки от чиновете, стените, вратите в даскало, маси или тоалетни в заведения![]()
Нашето училище е рисувателно и музикално и може да си представите за какво става въпрос .. Навсякъде има най-различни рисунки .. в тоалетните пък има решенията на всякакви задачи.. за съжаление сега съм във ваканция и няма да мога да снимам нашите творения ..
![]()
На нас след като ни ремонтираха изцяло училището никой нито е драскал по стените, нито по чиновете.
Не съм рисувала нито върху чинове, нито върху стени и врати в училище. Веднъж някои момчета от нашия клас се бяха събрали с други от друг клас и вратите в тоалетните бяха одраскани с тагове... Друг път стената, някои столове и чинове бяха надраскани пак с тагове от същите момчета от класа ми, които бяха драскали и в тоалетните... И за наказание чистиха всичко "изрисувано" от самите тях.![]()
В университета има повече даже по масите, най-много има там където се кара Висша математика![]()
Винаги са ме дразнели тъпоглавците, които драскат по стените и чиновете в училище![]()
Наште чинове са много стари и целите са издраскани.Един чин целият е в лакове нарисуван.Друг само с псувни.Трети с всички футболист съществували някога в историята на футболаи т.н .. Ако тръгна да снимам ....
Не намирам смисъл в тези рисунки, ако искаш да изразиш мислите си, има далеч по-удачни места. А и то какви мисли - по вратата на тоалетната " Моника е гей" . Така както пазим у нас стените, така ще е и в училище
Love is everything!
най-великото писание е на вратата на един от кенефите на 2рия етаж в ректората на СУ, гласящо "СЕРЕМ ПРАВ, НА МАЙКА СИ ЛЕЛЯ ВИКАМ"
В моето училище тоалетните на нашия етаж са целите в шедьоври![]()
![]()
Не мога обаче да ги пратя, защото съм във ваканция.
Мен хипер много ме дразнят такива рисунки... Хората си чистят, редят плочки, мажат с блажна боя, толкова се грижат да е поддържано и чисто, да е ново... /поне повечето училища, де/... и те накрая всичко съсипват... има толкова места, където могат да рисуват... Ако на мен ми се дорисува например като ми е скучно в някой час, винаги на последните листове в тетрадките си излагам творчеството![]()
В едно училище в града ми са питали учениците какво искат да променят и те са искали графитии сега вътре в училището на 3 етаж има много графити, но са много добре направени ..
Хубаво е да има стена за рисуване. Някакво творчество, цитати от книги, стихове. Творчество, наше или чуждо въобще. Ама таговете са тъпотии. Имената на глупците висят по стените.
Много мразим такива селски прояви. Хората са ти сложили нов чин, нов стол, квото и да е, еми пази го бе, пази го на теб да ти е готино и комфортно. Изобщо не схващам къде е смисъла. Не е ли по-добре да ти е чистичко, новичко, отколкото да гледаш некви драсканици?!
ЕБАТИ ПРОСТАЩИНАТА Е ДА РИСУВАШ ПО ЧИНОВЕТЕ, СТЕНИТЕ, СТОЛОВЕТЕ И ТН В УЧИЛИЩЕ! ЖАЛКО Е, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ ЗА ВАНДАЛЩИНА ЗАРАДИ ТОВА!!!
и моля ви игнорирайте факта, че всичко това в училище е купено с таксите от заплатите на родителите ви и колкото повече чупите толкова по-малко ще имате и следователно дори не трябва да се оплаквате за това на какво жалко ниво е образователната система в България.