.
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ,където не си знаят президента. Мерси съм.
    Прясна ти е още борбата с алкените (не виждам кое им е неосновното на тях), затова така говориш. И на мен ми е било досадно на моменти, но сега ми е ок, че имам обща култура (а специално по химия и география сме стигали доста по- далеч от вас).
    Няма как да го проумееш, докато не дойде някой и ти се изсмее на примерите, и започне да ти цитира реакции, които не си чувала през живота си или пък обекти, които не си е предполагала, че съществуват на картата. Тогава ще разбереш, че това, което учим, е една милионна от това, което е. просто сме мързеливи.

П.П. Присетих се, по любимата ти западна програма ти тресват интегралите още в 9и клас и те карат да учиш менделеевата наизуст, нз дали нямаше да се оплакваш..
    Нали е основно, цитирай ми ги. Естествено, че някой, който учи някаква химия/фармация ще ми се смее на примерите, но за НЕГО това е основно на база това, което учи в унито. За сметка на това дали ще се сети за подробности от "основния" материал по география?
    Интеграли в 9-ти клас, да бе да.

На запад като цяло се учат доста по-лесни неща. Учебният материал, който тук се учи в долните класове, на някой места там се учи с 2-3 години разлика, ако не и в университет. Просто хората учат повърхностни и елементарни неща, а който иска повече - в университета. Не знаят алкени като хората, може и да са ги чували само като име/понятие, не са си пълнили главите с глупости, не са се тормозили, обаче получават добри заплати и въобще живеят добре (за всеки случай по-добре от нас в България).
    Абсолютно вярно.
    Била съм и в час по физика, и в час по химия, и по латински, и по религия, и по немски, видях какво е, не ми обяснявайте как съм подочула оттук-оттам.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-22-2013 на 19:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си