- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
Аз от цялата тема разбрах само едно нещо, че смразяващата не иска да ми джвака патката. Моля някой модератор да закл темата.
n00bs
В края на лятото ... ТОВА!!!
Още малко парички ми останаха да събера и ще го внеса от чужбина (Германия) 2ра рака, от приятел на чичо ми, но мотора е каран само 6 месеца (почти не е каран.. не помня на колко километра е.. но беше няк'ва смешна цифра..) и не е падано с него...![]()
А, човека го продава, защото жена му е бременна и го накарала, да го продаде..Колко удобно за мен..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами понеже човека е много добър приятел на чичо ми... И иска да го разкара бързо мотора, че жена му, му реве на главата... 2500 ми каза чичо ми, но до колкото знам, този човек дължи някаква сума (доста) на чичо, та 2500 му давам вземам мотора, а той си опрощава дълга към чичо ми..И такам.. Много ми е кеф
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
В евро говорим или ?
Твое е само това, което си изял и изпил!
Не пикая пари за да е в евро.. в долари е..![]()
Цената е ужасно смешна, знам, но човека е доста задлъжнял на чичо... А аз точа лиги по цял ден...![]()
Dr. Gregory House
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-23-2013 на 11:18
Dr. Gregory House
Не точно какво ще рече? Поне А1, А2? Карал ли си преди мотор? Защото тези котета бягат бързо!
Карам от 15 годишен.. В момента съм на 18
A2 имам..
Но не ми пречи, спиран съм само веднъж.. и даже не се заядоха, че карам по-голям мотор, отколкото мога, което беше странно О.о Но сме в България все пак..
През годините минах.. през
Скутер - Honda [50]
Ендуро - Kawasaki [125]
Пистов - Honda [250], но леко го преправихме..
Кросов - Honda [250] за много кратко.. нИ мА кефи..
В момента карам на един приятел мотора - Yamaha - YZF600R [даже с него паднах]![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-23-2013 на 11:30
Dr. Gregory House
Много странно даже, AnarchyBoy. Как се случи инцидента? Дано се възстановиш бързо.
Лапетата на село ми излязоха на пътя, да си гонят топката и к'во да правя.. пребих се.. за да не ги ударя тях..
Ще се оправя бързо... 2 счупени ребра.. 1 спукано.. целия съм в драскотини, със сътресение, а и отстрани по дясната ръка ми падна кожата малко, ожулено такова, но не много, абе като цяло съм добре, жив и здрав!Мерси все пак за загрижеността..
![]()
На мотора, само спойлери трябва да му купя..
Той е по добре от мен слава на бога, щото не е мой и собственика щеше да ме обеси, като разбра, че съм паднал..![]()
Ти какво караш, че ако си писала по нагоре, не съм видял..
Dr. Gregory House
В момента нищо. Но съм се ориентирала към Thundercat-а. Като цяло мисля, че е най-подходящ за мен, но тепърва предстои голямото избиране. Все пак всички се стремим към най-подходящото за нас.
А за падането, абе хич да не е отнесал си го здравата, но най-важното е, че ще се оправиш.