- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога, как, колко и какво още, за да порасне.
Има си тема за такива с комплекси относно размера и даже е изведена като важна, а и както каза HollyGolightly направи като оня пич с люцерната Laughing
Подкрепям това с люцерната :Д :Д
има доста по-важни неща на тоя свят от ... ТОВААА!
Ми що не вземеш да лижеш приятелката си цял живот?
Просто казах, че ми е 21, а не бях забелязъл, че от неволната почивкае имало "дроп" и не искам да се чувствам неловко от въпрос сходен с този: "Нали беше 21?", все пак почти ги възстанових за 2 седмици. Единствено се опасявам дали, ако не го оставям да си почива, да вземе да се запече?
И това, че пиша като простак, не означава, че нося толкова на акъл. Просто не искам да се оказва, че съм говорил невярни неща ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Нали беше 21" ..... Тя всеки път идва с метъра да го мери ли ?
Задоволяват я и 10 не се притеснявай .
ПП: По - малко комплекси![]()
Бе то лесно се забелязват 4 сантиметра ..
Някои казват, че и 8 стигат, но нямаш много пози с торпедо под 14. А друго си е да пробваш хардкор и нещо на масата.
Послепис: Как да не се комплексира човек? Преди 3 седмици ми поиска снимка, за да е сигурна, добре че отказах. Същата вечер реших да видя колко точно е, мислех си че от 21 е паднал на 18, но като видях 15 замалко да получа удар. Толкова много фукане, че чак се гордеех и това ми беше гордостта. А то докато съм говорел .. Тогава почнах всеки ден да правя по 1, максимум 2 и пак се връща размера. До 1 месец трябва да съм ги минал вече, толкова тестостерон изхвърлих и продължавам да..
Последно редактирано от wallkick : 06-23-2013 на 14:38
Ехее, ся ще гледам да не се зарибявам много и да стигам до медикаменти и операции, но трябва да си изживея младостта на пълни обороти.
А до пича дето се смееше на ароматизирането. А бе аз не ти говоря за аромати, ами за химичния процес ароматизация. Той протича в нашето тяло, за да балансира нивата на мъжките и женските хормони в тялото. Първоначално се синтезира тестостерон, той покачва нивата на мъжките хормони в организма и те засилват мутациите към мъжественост - глас, сила, растеж, заздравяване на костите и прочие. Когато тестостерона се пренасити в кръвта и организма, тялото ти се стреми да парира ефекта на мъжките хормони, за да не стигне до някаква крайност и да се загуби баланса, при високи нива на тестостерон може да оплешивееш спонтанно и ред такива. Тогава се казва, че тестостерона ти започва да ароматизира и след този химичен процес се получава естроген - женски тестостерон. Той покачва нивата на женските хормони и действа по следния начин. Прави гласа по-мек, увеличава окосмяването, действа и на психиката - затова има меки китки, педали, шматки ... Мисля че протичат още ред процеси в тялото. Един от тях е скъсяването на члена. Ето защо не искам да ароматизира.
Когато го изхвърлям се получава следното: Нивата му се поддържат в нормалното, а притока се увеличава, защото това е Динамично равновесие - чиста химия. При динамичните процеси, протичат 2 процеса, от които изходните вещества при единия са продукт при другия и обратно. Тука веществата са естроген и тестостерон. Когато скоростите на двата процеса се изравнят, реакцията сякаш е в баланс и не протича промяна, но на практика процеса не е спирал. Просто има равновесие и всичко клони към средните стойностти. Когато изхвърлиш една част от едното вещество, реакцията протича така че другото вещество преминава в първото за време, докато се достигне равновесие. Тоест аз изхвърлям тестостерона, или по-скоро част от него, защото другата част е резерв или вече е влязла в употреба и нивата спадат рязко. Естрогена тръгва да се превръща в тестостерон - тоест по-висока секреция на тестостерона, тъй като не само организма го произвежда, но и идва част от резервите на противоположното му. Като това се прави периодично, ефекта е само един - повече тестостерон, за сметка на естрогена, защото той намира започва да не достига и организма целли да си го набавя в по-големи количества. Това само покачва нивото на хормоните във времето и промените настъпват в тялото, както от страна на психически, така и чисто физически. Но всичко върви по синусоидата. Тоест 2 крачки напред 1 назад. Тъй като повече естроген ароматизира до тестостерон, това означава, че и повече от ароматизираният тестостерон ще ароматизира в естроген. Но веществата в обмяна са по-малки по отношение на количеството и действието ще е подобно на буфер, който забавя цялата реакция. Това забавяне е чисто нормално, иначе можеше да има и по-неприятен ефект.
На теория нещата са ми горе-долу ясни, но ако вземе да се запече от толкова прекомерно действие ще съм голям идиот, че се ебавам с процесите в тялото си.
Последно редактирано от wallkick : 06-23-2013 на 19:39
Защото ще я четат само изпаднали хора, а аз търся друга аудитория. Това с гордостта - гордеех се пред момичето с това, ако не разбра. Не знам точно какви условия трябва да покривам, за да бъда трол, но в училище имаме 1 и аз съм коренно различен човек, спрямо него. Просто не ми пука да си споделя мислите, ако искаш се смей, ако искаш го сподели с приятелката си, ако искаш и салта прави, не можеш да ме накарш да проявя интерес към нещо встрани от темата, която съм посочил.