.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Бялото течение е нормална телесна течност? Като слюнката, например? Сигурно не е и гнусно да го смучеш - даже полезно за имунната система, нали?
    Да, бялото течение при жените е нормална телесна течност и само човек, който не е запознат с биологията на женското тяло може да спори по този въпрос. Четете, за да не изпадате в подобни ситуации.

Що се отнася до гнусното изказване за това кое е хубаво да се смуче и кое не...не смятам да отговарям на подобни провокации. Въпрос на лична хигиена е дали някой ще мине през банята, ще смени бекините си, ще си сложи ежедневна превръзка и ще неутрализира нещата.

То и потта не е хубаво да се смуче, ама хората се потят и предприемат някакви мерки, за да не миришат, но нека не на влизам в подробности...

Мега фен Аватара на baby_baby
    За мене изобщо няма да е повод за раздяла

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Да, бялото течение при жените е нормална телесна течност и само човек, който не е запознат с биологията на женското тяло може да спори по този въпрос. Четете, за да не изпадате в подобни ситуации.

Що се отнася до гнусното изказване за това кое е хубаво да се смуче и кое не...не смятам да отговарям на подобни провокации. Въпрос на лична хигиена е дали някой ще мине през банята, ще смени бекините си, ще си сложи ежедневна превръзка и ще неутрализира нещата.

То и потта не е хубаво да се смуче, ама хората се потят и предприемат някакви мерки, за да не миришат, но нека не на влизам в подробности...
    Е, като е нормална телесна течност защо да е лошо да се смуче?

Аз да се чувствам ли непълноценна жена щом нямам бяло течение?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Е, като е нормална телесна течност защо да е лошо да се смуче?

Аз да се чувствам ли непълноценна жена щом нямам бяло течение?
    Аз вече казах, че и потта е нормална телесна течност. Който смуче нея, да смуче и бялото течение, щом му харесва. Не съм аз човека, който ще съди сексуалните предпочитания на потребителите.

А ти се чувствай късметлийка. Статистиката е ясна - всяка втора жена има бяло течение. Четете бе хора, всичко си пише!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си