.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Да, аз също споменах, че поста му ми дойде малко в повече натрапващ от необходимото и е ок да поработи по въпроса.

Изумителното за мен в случая е как веднага го разконспирираха като мухльо и комплексар понеже е изтъкнал някакви предимства от живота си.
    Практиката показва, че хората, изтъкващи се по този начин, в повечето случаи са въздух под налягане. От тук идват и заключенията, които болшинството си прави, срещайки се с такъв индивид.

Ако темата не беше поднесена по този начин момчето щеше да получи хвалби и потупвания по рамото за високия си морал и принципи, и щяха да му обясняват как момчета като него са на изчезване. Сам настрои аудиторията срещу себе си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Практиката показва, че хората, изтъкващи се по този начин, в повечето случаи са въздух под налягане. От тук идват и заключенията, които болшинството си прави, срещайки се с такъв индивид.

Ако темата не беше поднесена по този начин момчето щеше да получи хвалби и потупвания по рамото за високия си морал и принципи, и щяха да му обясняват как момчета като него са на изчезване. Сам настрои аудиторията срещу себе си.
    Стига бе за 10-тина години във форума общо не съм останала с впечатлението, че само начина по който е поднесена темата има значение за коментарите. В голям от случаите ни харесва да си чешаме езиците, да се правим на оригинални, да обиждаме, да се заяждаме, да правим квалификации, да плюем, изобщо всичко друго, но не и да се даде съвет, който да бъде полезен на автора. Та и тук тама.

Аз пък познавам много хора, които се изтъкват просто защото има с какво и скромността е излишна. Познавам и такива, които се подценяват, за да си просят комплименти (от рода на кльощави мадами, които минават на диета, за да влязат във форма) и честно казано винаги съм предпочитала първите. А иначе всеки има право да си прави заключения без да познава човека отсреща и само, защото практиката го показва. Аз просто не съм такъв тип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си