.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ами протестите не започнаха с цел сваляне на правителството на Борисов. Тва беше резултат.
    После, цялото това нещо с турския език въобще не си го разбрал. А от него може да ти излезе доста добро изследване на конформизма и стадния манталитет на тълпата. Както и журналистическата манипулация.
    В интерес на истината, не знам на колко години си, но написаното е доста наивно. "Партиите имат много позиции и идеи, които са несъвместими с тези на другите партии." Ground-breaking
    И такива ми ти работи. Не знам проектът ти какво цели да покаже - добро владеене на езика или добро разбиране на актуални събития?
    Казах ти да пишеш за бременността на Кейт Мидълтън
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ами протестите не започнаха с цел сваляне на правителството на Борисов. Тва беше резултат.
    мда, евентуално го научих :Д

това с турския език предположих, но идеята за несъгласието м/у групите си стои. всъщност някои неща не работят така както съм ги описал, често съм чувал българи да говорят против дискриминацията на турци/цигани, но тези които дискриминират вероятно си се знаят помежду си и си се подкрепят, поне може би има нещо такова

а тва с партиите към края ми е най-силната част! говорел съм с хора които са ходили на общинско събиране на партията, примерно - разбрах, че е неприемливо да предложиш, че другата партия са прави за нещо, което обсъждат, за да разгледат тяхната перспектива. партиите нямат добра причина да са несъгласни по толкова много проблеми, политиката обезкуражава мисленето и окуражава викането за твоя отбор, както по футболните мачове. в България особено не се понасят взаимно хората, пък е напълно изключено да си представят перспективите с плюсовете и минусите и по обективен начин, и да водят дебати вместо спорове, вместо да се опитват да спечелят (все едно е битка), да се опитват да достигнат до истината, като се стараят да не заемат страна
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си