Здравейте!
Знаете ли някакъв метод за по-безболезнено обезкосмяване с епилатор? Днес се мъчих, но болката е МНОГО голяма. И така спирах на всеки 5 секунди. РРешила съм да е с епилатор, защото другите видове не ми допадат. Лентите - скъписа, не ми се дават 20лв на седмица. Самобръсначката - много бързо растат и няма никаква полза. За 6-7 часа поникват косъмчета отново... А това пречи и на живота ми, защото ако сега го нямаше това окосмяване, щях да съм навън с приятели. Пречи ми това, че вече е лято, а аз още си ходя с дънките. Като гледам, всички други са с къси панталонки и ми става гадно. А не мога да нося късо, заради космите. Помогнете ми, моля!!! Някакво кремче или не знам какво!![]()
Давай с епилатора, ако до сега не си ги махала и са дълги, ще боли повече. Може да идеш на кола маска един-два пъти, за да изтънеят, а и с времето привикваш и не боли толкова.
Косъмчетата не трябва да са много дълги, така ще те боли повече.
Трябва да стиснеш зъби в началото. Сега много ще те боли, но после ще свикнеш. Аз като се епилирах първия път ми тече кръв... Но се нямам проблеми и съм доволна.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първо отиди на кола маска или пробвай с лентички у вас. Лентичките на Elea са добри и не са много скъпи. Първо, че ще изтънеят, второ че след това няма да ти се появяват червени точици след епилиране. А с болката след 1-2 минаване изчезва, поне при мен беше така.
Кръв?! Да не си се ощипала или да си разранила раничка? о.о
Авторке, щом си избрала епилатор, стисваш зъби и се обезкосмяваш. Няма как да намалиш болката.
Продаваха един епилатор с приставка, коя се слага в хладилника и уж намалява болката. Аз тогава се замислих, че ако минаваш по кожата с някакво пликче с ледчета сигурно ще има същия ефект. Аз не съм пробвала, но ти може да опиташ, ако искаш.
Благодаря Ви! Ще пробвам с леда и ще пиша какъв е резултата![]()
А лентичките на Елеа откъде мога да си ги купя, колко струват и по колко ленти са в кутийка?![]()
Първият път е така, трябва да стиснеш малко зъби и ще свикнеш след това...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
лентички на елеа може да си купиш от аптеките или от козметичен магазин .. а по другия въпрос не съм пробвала с епилатор и не знам какво е според мен е най-лесно с лентичките![]()
Благодаря на всички!![]()
преди да почна да използвам лентички се обезкосмявах с депилиращ крем , много е лесно , но пак израстват много бързо при мен за 1 седмица израстваха , но при всички хора е различни примерно при сестра ми израстваха за 3 дни аз използвах елеа депилиращ крем , той не е скъп към 3 лв и става много бързо. Слагаш крем там където искаш да се обезкосмиш без на пъпки и бенки и за 3 минути той ти изгаря косъмчетата после само го изплакваш и изобщо не боли КЪСМЕТ ОТ МЕН
^ в козметични магазини,аптеки ...
едно шишенце е голямо колкото дезедорант и се ползва докато свърши![]()
депилиращия крем е същия като самобръсначките.
Както и лентичките като епилатора. Пак боли. Стискаш зъби и това е. Като си решила епилатор ще си караш с него - аз нямам никакъв проблем - първите пъти винаги е по-гадно, но се търпи. Като искаш да ходиш с къси панталони ще потърпиш малко и това е - другия вариант е да даваш пари на вятъра по мое мнение при положение че имаш епилатор може спокойно да ги дадеш тези 3лв колкото и да са малко за нещо друго вместо да се мъчиш с тия ленти дето ще ти лепнат краката от тях 2 дена след това...