- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче ме сръчква
Здравейте, от известно време едно момиче започна да ми харесва снимки във фейсбук. Не обърнах много голямо внимание, но вчера ме сръчка.. Та въпросът ми е какво да правя? Да я сръчкам и аз ли?! Или сега ще кажете пиши и.. пиши и ама какво. Срамежлив съм и ми е трудно да общувам с момичета. Момичето е от моето училище, знаем се, но не се познаваме лично. Дайте съвети!
Е щом вече до сръчкване във фейсбук сте стигнали,не знаем какво да направим.Такива неща не се дискутират в публични форуми.
Ау, сръчкала те е! Каква дилема! На живот и смърт!
Вземи излез от филма и говори с нея на живо, като толкова искаш.
Срамът все някога трябва да го преглътнеш, започни от сега.
Това че някой харесва снимки или използва този иначе толкова глупав бутон "сръчкай" не е знак за нищо. Аз харесвам снимки на много хора без да влагам нещо. Ако имаш симпатии към момичето - давай директно. Няма как да ти напишем сценарии какво точно, просто седни и й пиши. Нещо нормално като "Хей, как си?" Започни разговор. Непринудено, просто така. Не е нужно да си обмисляш всяка дума.
Първо си помислих, че те е сръчкала с пръст в гъза, ама сега разбирам, че нещата са сериозни. Щом та ръчка във фейса, ясно е, че иска брак. Отивай до най-близкия "Всичко за левче" магазин, купи някъв пластмасов пръстен и бегай й предлагай!
Много е яко обаче как долната тема е "Предложение за брак"Съвпадение?
Shh...<3
Сръчкай я и ти. Това е за забавление.
Заговори я по фейсбук. Щом не се познавате лично, се уговорете да се видите някъде.
Не стой като пън,ами й обърни някакво внимание.
Очевидно те предизвиква да го направиш(което не значи обезателно,че те харесва)
Ако наистина не ти се занимава,недей,но ако момичето ти харесва,а ти си траеш,чудейки се що ще рече "сръчка ме" ,печелиш главна номинация "ретард на месеца".
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ти пък й вкарай един в кофата като се видите.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз си викам.. няква забавна тема.. момичето-насилник, което сръчква.... а то някви фейсбук шитове....
Влюбена е в теб щом те е сръчкала, ходи и и предлагай, да не вземе да се самоубие, че не и обръщаш внимание..
П.П на колко год си
Ужас ! Как е могла ?
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Защо в днешно време да те „сръчкат" трябва да се приема като начин за показване на чувства?
Убиваш си социалният живот!Спри да си гледаш фейсбука,там няма да намериш голямата любов.![]()
тролялюлиллълъляляълъл6
тролблблтлтлглглглфлфлфл
тролалалалфлфлфлйгйгйгй
трол343443434343434343434
трол²±³³±X√√ⁿ²·°≈÷⌡⌠Θ≤ ≡
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хах сръчкало го била,то по твоята логика в мен са влюбени около 15 момчета и 10момичета ....![]()
![]()
но пък ако сте на 10 може и да иска нещо...примерно да хапнете сладолед на пейката пред блока...
Ръчкай, ръчкай, сине,
докато си млад,
ча като остарееш
ще ставаш за т.....!