Цитирай Първоначално написано от Take_That Виж мнението
Според мен не трябва да захвърляш с лека ръка приятелството ви на вятъра, просто се отдръпни от нея, докато нещата малко се поуспокоят, а най-разумно би било да и споделиш, че не ти е особено приятно да ти говори за другия по ред причини, в крайна сметка и тя трябва малко да се съобразява
Всеки средно умен човек , би се сетил , че не е приятно да говори за настоящото си гадже , на човека които е бил влубен в нея , нали така ?! Уморих се да и казвам , уморих се да правя компромиси и накрая аз да съм зле .. просто продължих напред - започнах да излизам със супер много момичета на кафета , кино , плажове и някакси сега съм по - добре ! Относно нея - Свободна е да прави каквото пожелае , нека е щастлива .. не мисля да преча на щастието . Казах и , че когато иска .. винаги може да ми се обади да поговорим . Независимо дали е , защото е зле , иска да се посмеем или т.н . Просто какъвто и да съм и аз сърце нося , а това е самоубийство - Да бъдеш влубен в някого , които вижда в теб "само приятел "!
П . С - Благодаря на всички за точните и съобразителни мнения , много ми помогнаха за да взема по - горното решение ! Живи и здрави !