.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от kaili_mir Виж мнението
    @paradosou, защо да не го бива в предразполагането? Той длъжен ли е да й вади думите с ченгел от устата?

Нормално е да му се промени отношението, аз не бих продължила да общувам с такъв човек ( ако изобщо това е нормално общуване ). За какво да продължава да те търси след като ти си мълчиш. Има срамежливи и срамежливи хора, но престани да се оправдаваш с характера си, а направи нещо това да се промени. Трябва да си лъчезарна и разговорлива, за да имаш успех с хората в общуването, никой не казва, че трябва да не си затваряш устата или да говориш всякакви глупости, за да не мълчиш
    Мне. Има някои неща, които винаги ще са си така и няма как да се променят и всеки опит за промяна води до отчаяние, защото е невъзможен. Много зависи от това какво причинява срамежливостта. Ако е депресия и ниско самочувствие - наистина трябва да направи нещо по въпроса. Ако просто не изпитва нужда да е бъбрива и да е заобиколена от хора, значи нищо не може да промени, такава си е.

Ако случая е такъв, значи държанието на това момче е тъпо, защото не може да я разбере и да се постави на нейното място. Иначе някои хора са предразполагащи, други не, не знам какво правят тези, които са, явно си е талант. Но е тъпо да обвиняваш някого за това, което просто е.

Ще пиша повече после, цял живот се боря със собствената си срамежливост, имам какво да кажа.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Мне. Има някои неща, които винаги ще са си така и няма как да се променят и всеки опит за промяна води до отчаяние, защото е невъзможен. Много зависи от това какво причинява срамежливостта. Ако е депресия и ниско самочувствие - наистина трябва да направи нещо по въпроса. Ако просто не изпитва нужда да е бъбрива и да е заобиколена от хора, значи нищо не може да промени, такава си е.

Ако случая е такъв, значи държанието на това момче е тъпо, защото не може да я разбере и да се постави на нейното място. Иначе някои хора са предразполагащи, други не, не знам какво правят тези, които са, явно си е талант. Но е тъпо да обвиняваш някого за това, което просто е.

Ще пиша повече после, цял живот се боря със собствената си срамежливост, имам какво да кажа.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си