- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Запалих мотора, щото ми писна от генералните констатации - ако не си от БСП си от ГЕРБ. Достатъчно я гледаме тая помия по телевизията.
Ей вчера гледам Кутев какви ги мъдри в някакво предаване - били протестирали умните следователно богатите щото кабинета Орешарски е щял да им дигне данъците. Т.е протеста бил форма проявление на класовата борба.
Освен тоталната ебавка и показването на грозно непознаване на собствения му народ, как бедната му глава да проумее че никога не е имало класови борби в България?
Къде видя изобщо да констатирам нещо такова?! Аз самата съм против БСП, но не съм поддръжник на ГЕРБ. И стоя далеч от подобни квалификации. Всеки има правото да си вярва в каквото желае, но аз си мисля, че нито ГЕРБ, нито БСП в момента са в състояние да оправят страната.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Навремето и аз си мислех, че трябва някой да ни управлява отвън, защото ние не можем да се управляваме.
Факт е, че все още не можем, обаче възможността да дойде някой от вън също не е решение.
Права и свободи не се дават - печелят се. Докато народа сам не си ги извоюва, който и да дойде положението ще е същото.
Може аз да не съм разбрал, но така излезна - който е на протестите сега иска пак ГЕРБ.
А иначе наистина няма за какво да има спор, при положение че сме на едно мнение. Абсолютно съм съгласен с горното.
А как ще коментирате последния гаф? С идването казаха че кабинета Орешарски няма да е силов т.е вътрешния министър да е вицепремиер, а на практика вчера или онзи ден назначиха точно вътрешния за вицепремиер.
Последно редактирано от Aeternal : 06-28-2013 на 07:26
Щото не разбираме от политика
Пък и ме е страх от Сидеров.
Не, той дарява на църкви, а моята партия ще е ориентирана към бъдещето, а там няма религии и араби !
n00bs
Винаги може да станеш "първата" дама.![]()
n00bs
"Взимам от богатите и ми дават и бедните."
Robin' hood.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^^добро
След вчерашния случай с палката:
http://www.cross.bg/siderov-volen-orlov-1365822.html
>>
![]()
Не нося часовнициАз съм щастлив човек.
Не така със самоиронията, че с yakuza и чачо ще свикаме управителния съвет и ще преразгледаме назначението ти
Волен е потънал много отдавна.
Интересното е, че беше добър журналист. Даже сравнено с доста от сегашните беше много добър. Чел съм му книгата "Властта на мамона" и въпреки че там отива в някой много големи крайности което лично мен ме дранзни, като цяло книгата е поставена на добри основи.
Не знам какво му изпи мозъка, обаче в момента той е просто карикатура.