.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Завиждам ви на всички. Тооолкова много исках тая гимназия, от 2 години си мечтая за нея и сега се разочаровах тотално. Ще ходя на 2ро класиране ама шанса да ме приемат е супер минимален. Успех на всички в тази гимназия
    Наа спкойко, навремето и аз бях далеч на първо класиране, но влезнах на второ защото повечето хора слагат 1АЕГ като по-предно желание.

Странно е обаче, сигурен съм че в момента абсолютно нищо не е същото като когато аз учех в 2 АЕГ.

Ениуей, радвам се, че има толкова ентусиазирани хора, изненадах се като не видях 2АЕГ в топ 10 по бал, аз като влезнах май беше на 6-то място близо до Испанската.
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart Виж мнението
    Наа спкойко, навремето и аз бях далеч на първо класиране, но влезнах на второ защото повечето хора слагат 1АЕГ като по-предно желание.

Странно е обаче, сигурен съм че в момента абсолютно нищо не е същото като когато аз учех в 2 АЕГ.

Ениуей, радвам се, че има толкова ентусиазирани хора, изненадах се като не видях 2АЕГ в топ 10 по бал, аз като влезнах май беше на 6-то място близо до Испанската.
    2 АЕГ тази година е на пето място, заедно с 164 по бал и е най-желаното училище. Казаха го по телевизията

Да, права си
    http://bnt.bg/bg/news/view/103612/iz..._za_gimnaziite

Аз бях чел някаква новина в днес.бг и там не я видях.
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    2 АЕГ тази година е на пето място, заедно с 164 по бал и е най-желаното училище. Казаха го по телевизията
    Пишеше някъде, че за 2 АЕГ са се борили 11 000 деца. о_o

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    значи сме късметлиите на София

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Еми, нормално е. В Хасково, за ПМГ-то се бориха към 4000 (за вс.паралелки).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си