- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам идея какво да правя
Защо тя трябва да ти пише, че да излезете, че чак тогава да "действаш"? И какво действане като пак тя ще води хорото,а ти покорно ще я следваш. Много хора така от нерешителност цял живот се чудят "какво щеше да е ако бях направил еди си какво". И това не важи само за любовния живот. Ако искаш да получиш точен и ясен отговор, трябва да си го поискаш. Нещата няма да се случат с чакане, поеми живота си в собствените си ръце, вместо да чакаш вечно някой друг да взима решенията вместо теб.
А по темата с комплиментите - Комплименти трябва да се правят, но умерено. Нещо малко, но на място. Излизате на среща - казваш и, че изглежда много красива. Имате момент на някаква близост - казваш и, че ухае много приятно. Такива комплименти се оценят от стойностните момичета, които имат реална самооценка за себе. Но има attention whores, които си просят коментари с изказвания тип "ох, много съм дебела" , "ох супер гозна съм" с ясното очакване веднага да се впуснеш да я разубеждаваш и да и наговориш куп мили думи, които да нахранят глада и за внимание. И точно така улавят повечето наивни момченца за на въдиците си. Така че не се хващай на такива изказвания, кажи нещо незаинтересовано колкото да отбиеш номера или прсото директно игнорирай коментара и и захвани друга тема.
Една връзка трябва да бъде равнопоставена. Когато и двете страни си тежат на мястото, никой не се възползва от другия, правят се взаимни компромиси, а не както в твоя случай вечно ти да си този, който едва ли не пренебрегва себе си заради нея.
--------------------------------------------------------
Съгласна съм. Според мен това, че ще я покани на среща не означава, че пак ще тича след нея, поне ще опита, тя като му откаже, ще му откаже, в крайна сметка не е последното момиче на земята, а момчето поне няма да се чуди: "какво щеше да стане ако я бях поканил".
Авторе, мисля, че трябва да последваш съветите на BlueFace, но в крайна сметка ти си решаваш. Просто бъди мъж на място, а не нейна приятелка![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!