.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Да, аз това целя - той да бъде щастлив! Не искам да му соча правия път на всяка цена...
    ... и съответно ще се чувствам виновна, ако го тласна към нещо, което ще го направи нещастен.
    Аз се ръководя от това, темата все пак е на Deadlock.

Иначе за мен лично изневярата е нещо напълно безсмислено. Ако тръгнеш да изневеряваш, значи нещо ти липсва у човека, с когото си. Щом нещо ти липсва -> вариант1. Обсъждаш го с въпросния човек; вариант2. Направо го зарязваш и после вече спиш с когото/каквото си искаш. Simple as that.
    Koгато приятел/ка тръгне да изневерява на гаджето си, винаги обяснявам точно това. Случвало се е 2 пъти. И в двата случая се съгласиха с мен. Това не означава, че всеки път ще е така.

П.П. А всеки има свой собствен подход към тези разговори. Това, че за някои от нас е най-важно да си кажат мнението, не означава, че за всички е така. Някои предпочитат да подкрепят приятеля/ката.
    Последно редактирано от Cооkie : 06-28-2013 на 13:07

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    Аз се ръководя от това, темата все пак е на Deadlock.

Иначе за мен лично изневярата е нещо напълно безсмислено. Ако тръгнеш да изневеряваш, значи нещо ти липсва у човека, с когото си. Щом нещо ти липсва -> вариант1. Обсъждаш го с въпросния човек; вариант2. Направо го зарязваш и после вече спиш с когото/каквото си искаш. Simple as that.
    Koгато приятел/ка тръгне да изневерява на гаджето си, винаги обяснявам точно това. Случвало се е 2 пъти. И в двата случая се съгласиха с мен. Това не означава, че всеки път ще е така.
    Ако нещо ти липсва при въпросния човек, това означава ли, че няма неща, които не ти липсват?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако нещо ти липсва при въпросния човек, това означава ли, че няма неща, които не ти липсват?
    Според мен не означава. Трябва да прецениш дали повече ти липсва това, което ти липсва, отколкото не ти липсва, това, което не ти липсва

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    Според мен не означава. Трябва да прецениш дали повече ти липсва това, което ти липсва, отколкото не ти липсва, това, което не ти липсва
    И тъй като липсата е вид нещастие, стигаме пак до "кое ме прави по щастлив".

-Утилитарианствах макло ас фтори пат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си