- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Качествени цигари
Предложете някакви наистина качествени и по възможност тежки цигари. В момента на пазара почти няма качествени цигари, в момента пуша черен Дънхил, яки са, ама изгарят много бързо. Парите нямат значение, важното е да са качествени.
Житан е най-доброто, но и най-тежкото, в зависимост от версията имаш чувството, че дърпаш и гълташ пура.
Житан къде има ,аз отдавна не съм намирал
Иначе ротманс
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
И аз съм чувал за Житан, ама в България продават ли ги въобще?
Продаваха преди 30 години, продват ги сега, а ще ги продват и за в бъдеще.
Житан не се внася в Бг нещо друго си пушил :д
L'homme est n
Да бях и неграмотен, да не говоря френски, имаше шанс да ти повярвам, но не съм.
В България официално се внасят 5 марки, трябва да си сляп или тъп, за да разсъждаваш така.
и къде се продават бе умния? кажи едно място в софия ,в което продават житан
щото аз живея в центъра и такива цигари не съм виждал ,но сигурно съм сляп![]()
L'homme est n
Синя Карелия 100?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Карелията не са лоши, но търся нещо по-качествено. Черно Собрание не съм пушил отдавна, нали не са ги развалили и тях...
Черното собрание са си добри все още.
Дънхила гори даже бавно спрямо някои други цигари.
Всъщност, не разбирам от добри и лоши, съдя по вкус и по това колко ми се отразяват. Синьото виктори по тая причина го броя към добрите, щото е сравнително тежко, има приятен вкус за тежка цигара и не съм имал кашлици и храчки от него.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всичко що е Davidoff.Няма такива цигари.
Червения е най-тежък,може да ти дойде много даже.
Брях,брях
хяхяха давидоф тежки?
L'homme est n
Ами ако не са те тежки,не знам кои са.Говоря за тежки,като тежки,а не като Горна Джумая-лайната.
Davidoff съм пушила мн време,ама вече пуша по леки щото не мога тъй вече.Не знам ама на една приятелка Davidoff не можеше само да пуши,щото й ставаше супер лошо![]()
Брях,брях
явно си е до човек аз също пуша давидоф ,защото за мен това са най-хубавите цигари ,но не мисля че са толкова тежки
L'homme est n
Плюсчита за Davidoff, че го забравих.
Мда, всеки си има скала за тежест.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мен от Давидоф буквално ми се повдига ... сигурно аз не съм наред, знам ли.
Иначе сичките цигари са помия...Щом и черния Дънхил не те устройва (а аз имах намерението син да ти препоръчам) освен към ръчно свити с нещо мега тежко и сладникаво да те ориентираме .... ;д
Парламент или дънхил пуша.
Някои горе, гледам, карелиите хлавят, ама са ми мега гадни, както и виктори-то, което преди години ми беше любимо.
Парламент и Давидоф са ми любими на мен, макар че Давидоф преди беше много по-яка цигара, ама пак си ми харесват.
Дънхил също са яки.
Аз съм тиинейджър и ако може д ми препоръчате някой качествени цигари , но не много скъпи.
давидоф стават, тях си купувам като нема от мойте (бяло боро - сички казват, че е помия и мирише отвратително - затва не ги препоръчвам, ма за мен тва е най-яката цигара)
дънхил е противна раота, стотачки са и горят ужасно бавно (не знам как ти е "бързо" на тебе), съответно тряя да смучеш като прахосмукачка за да успееш реално да дръпнеш от таа цигара..
пп; то било стара тема