.
Отговор в тема
Страница 42 от 46 ПървиПърви ... 32383940414243444546 ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1132
    StoneMind
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    ^^добро
    След вчерашния случай с палката:
    http://www.cross.bg/siderov-volen-orlov-1365822.html

>>

Много добро. Много.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не беше по-добре при Бойко. Не знам защо не го виждате... Не че сега е добре, далеч съм от тази мисъл. Но в момента държавата не работи, а има работа за вършене. И OutOfControl (сори, не мога да ти напиша ника правилно) е прав, че ако се изчака с изборите до догодина, е възможно да се сформира ново дясно крило, а тва не устройва никого - нито БСП, нито ГЕРБ. А освен това, дори сега Орешарски да подаде оставка, да се направят нови избори, да спечели ГЕРБ, смятате ли, че протестите ще утихнат? Бойко ще дойде по-нахъсан от всякога да си прави каквото си иска, ще се почувства недосегаем... И какво?
    Хубав пост, но десните имат достатъчно време да сформират силно обединение и при избори преди догодина. Въпросът е ще имат ли достатъчно желание и акъл за това. Иначе наистина постилат червения килим на ГЕРБ да се върнат триумфално, а тогава... не ми се мисли. Наистина не ми се мисли.

Мега фен Аватара на Chacho
    Еврофутбол, коефициентът на Гоце да оглави левицата : 3.00.

Отивам да тегля кредит.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LaPavleta Виж мнението
    Хубав пост, но десните имат достатъчно време да сформират силно обединение и при избори преди догодина.
    Не съм сигурна. В момента и те се разпадат като почти всичко друго в България. Имат нужда от време и за да им повярват хората, защото в момента всички са много обезверени спрямо политиката. И с основание.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Синята идея е мъртва в България.
    След приватизацията не мисля че имат някакъв шанс.
    По думите на един доцент, който имах честта да слушам от приватизацията в хазната е трябвало да постъпят 35 милиарда, а постъват само 6.
    Не знам Иван Костов ли я осра или хората около него го подведоха, обаче още дълги години не вярвам да има силна синя партия.

Град
    Варна
    Тогава какъв избор имаме? БСП или ГЕРБ

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Или аз, мъдър, но някак инфантилно приятен.
    n00bs

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Или аз, мъдър, но някак инфантилно приятен.
    Ем давай, прави партия. Ще гласувам за теб. Дано само не ти се отключи някое дълбоко заспало състояние...

Град
    Niggaland
    Аз винаги ще работя за народа и хубавите жени Те го заслужават!
    n00bs

Град
    Варна
    А ние грозните какво да правим???

Град
    Niggaland
    Да се молите поне да не сте дебели ;/
    А и специално теб бих те назначил като шофьорка !
    n00bs

Град
    Варна
    Да се молите поне да не сте дебели ;/
    А и специално теб бих те назначил като шофьорка !
    Щото не знаеш колко фиша имам

Град
    Niggaland
    Щом си пишем, значи никой не е умрял. Нали? Надявам се!
    n00bs

Град
    Варна
    Е... чак пък толкоз...
    Имам няколко огънати ламарини в биографията си, един счупен халоген и 2 обърнати контейнера за боклук... и не гарантирам, че котките в тях не са починали от инфаркт.

А откакто си инсталирах джиджаните фарове, съм особено внимателна.

Град
    Niggaland
    Като се замисля, удряла ли си вратите на колата, докато ги отваряш ? И можеш ли да казваш - Здравейте г-н Иванов без диалект ?
    n00bs

Град
    Варна
    Като се замисля, удряла ли си вратите на колата, докато ги отваряш ? И можеш ли да казваш - Здравейте г-н Иванов без диалект ?
    Какъв диалект?
    Удряла съм вратите. Освен това, колата ми страда от тротоарна екзема по гумите...

Град
    Niggaland
    Все ще ти намерим нещо за вършене
    n00bs

Готвенье.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Нье, аз нье говоря така.

Готвене.

Град
    Niggaland
    тя казва готвени
    n00bs

Голям фен Аватара на sneering
    тука спрях да чета поста
    мозъка му стига колкото да си гледа собствените интереси, също както Доган и другите

За мен има 3 логични решения - правителство назначено от ЕС, от експерти, които да имат някакъв период от време да се запознаят със сегашната ситуация
    правителство от български експерти, които желаят да работят за страната, а не за себе си, отново им се дава период да се запознаят с всичко
    и 3-тия вариант, който ще ни оправи за 0 време - аз в ролята на диктатор
    Четейки ти поста,3-тия вариант който предлагаш под формата хумор ми се стори най-логичен.
    Веднага бих гласувал за теб,даже фланелка и татус ще си направя с лика ти,ако успееш да спазиш предните 2 варианта които си споменал.
    Найстина това са решенията и според мен!

Мега фен
    Аз винаги ще работя за народа и хубавите жени
    Там ти е грешката... трябва да работиш върху народа и хубавите жени!

Явно не знаеш, че Глобала дърпа конците на всички Тийнпроблемополитици.

Въобще не знам за един чист човек в тоя форум. Мачока изкарва пари през фейковете си (Рабалка, Алекс93, т.н.), като събира парички от педофили и ги зачиства периодично с админския акаунт, за да не го заподозрат.

Лейдито манипулира младежта и им прехвърля вниманието от проблемите в управлението към проблемите в личния им живот, ама никой не пита откъде са парите за Полото и как събира парите от статиите в началото на сайта.

Калпазанка пък не позволява свободно да пишеме лекарства, които реално лекуват болести, под претекст, че се иска рецепта, а всъщност има близки познати във фармацевтични компании, които случайно произвеждат предимно лекарства БЕЗ рецепти. Ние обаче добре познаваме задкулисието на тази жена, както и на Лейди, още когато успешно прокараха имиджа на ДокторТийн, без никой да знае, че те дърпаха конците му.

Щрудел и Сиско са затворили не една или две теми за писането на латиница, като по този начин принуждават всички да пишат само и единствено на български, което си е чисто потискане на интелигенцията, като пряко й се забранява да учи чужди езици, за да ги задържи тук като глупави данъкоплатци, които да не могат да се мешат в аферите им.

Якуза привлича националистите като гони турците, обаче никой не се чуди, защо той толкова рядко качва снимки! Може би защото снимките, които той си прави, са за очистени от него "неудобни" хора. След това Глобала създава фалшив профил на очистения човек, пуска няколко глупави коментара с този профил в Кофата и героят Якуза го обижда многократно, за да си помисли обикновеният потребител, че този човек се е депресирал, затова е изчезнал от форума и да припознае убийството му за самоубийство. Другите му снимки са с Бентлита и Ферарита, и ескорт за по 10бона на вечер, ама ако ги пусне, после ще се озори да обясни откъде тея пари. Защото са от джоба на обикновения човек, затова.

Основата, ако питате, разбира от компютри и с това се занимава, но май забравяме смяната на форума (когато повечето хора напуснаха), което беше просто една негова голяма сцена, пусна вирус, който много трудно можеше да бъде почистен и им отне 3 дена да ъпнат сървърите и да възвърнат информацията. Това, което не успяхме да видим, е как всъщност изгубената информация всъщност представляваше откраднати хард дискове, които бяха не един или два, а цели 10хил., продадени на черно. Вие не го знаете това, защото инвестор наляха адски много пари с идеята този форум да просъществува много дълги години, надяваха се да го развият като международен проект, да задмине фейсбук, да поддържа хиляди функции, а сега сървърите разполагат с 50 харда, пък вие се чудите що изчезват теми и стигате лимита на пощенската си кутия за нула време.

Ами амк933, който беше типичният Симеон Дянков? Дойде американчето, позатегна ни коланите на правописа и изведнъж офейка без да се чуе и дума повече. Но всъщност при смяната на форума му се потулиха несправедливите банове към хора, които го знаеха какви точно игри играе и в какви общества участва.

Канис много често пише "Do you even lift", троли с по 100 пъти фразата в коментар, ама си мълчим, че държи 10 фитнес зали и просто пропагандира пред младежта това, което на него ще му донесе мангизи.

Глобала им раздаде власт тихо-мълком и сега играе игричката "аз мразя мачока", обаче ТийнЛикс разкри, че с мачока са били съученици и сестрата на мачока е била гадже на Глобала(да има сестра, но ако се беше появила тук, щяхме да се питаме коя е, що е, а това не е изгодно за любимите ни админчета).

Обаче си заслужаваме такива управляващи. С поколение, което вместо да учи само мисли как да пусне снимка в раздел Секс, дали са забременели от чикия и как да разберат дали гадженцето им изневерява, друго управление няма да имаме.

Град
    Niggaland
    моля, моля алекс93 не е фейк, на мен ми е танцувала по скайп !
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си