.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1132

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Колко от приватизираните заводи работят?
    Хората още си спомнят как огромни комбинати се продадоха за жълти стотинки на офшорки за да бъдат разглобени и продадени на скрап след това.
    Един със сигурност мога да ти посоча
    Не знам, в интерес на истината по онова време не следях политиката и не се интересувах особено, а в момента повече ме вълнува настоящата ситуация.
    Не казвам, че не е допуснал грешки. Просто се чудя дали не го демонизират прекалено много. Всички правителства до този момент споделят вината за дереджето. Само че вместо да ни оправят от кризата, те я задълбочават още повече.
    Какво направи Дянков? Ще ти покажа друга статия, този път от в-к Гардиан.
    At the onset of the EU financial crisis in 2008, Bulgaria had one of the lowest levels of public debt in Europe at 15% of GDP. Its budget deficit was below 3%. And yet the government of Boyko Borissov embarked on a foolish programme of austerity measures, the logic of which was almost entirely predicated on demonstrating to Brussels what a good pupil Bulgaria now was. Reductions in public spending coupled with large increases in the price of electricity and other utilities brought people out on to the streets in February.
    И двамата са брилянтни финансисти, нали?

Ениуей, не ме нападайте, не ви карам да гледате Костов с други очи. Просто се питам, ако можем да простим на БСП за Жан Виденов и два пъти да ги докараме до власт, защо сините са толкова оплювани?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Един със сигурност мога да ти посоча
    Не знам, в интерес на истината по онова време не следях политиката и не се интересувах особено, а в момента повече ме вълнува настоящата ситуация.
    Не казвам, че не е допуснал грешки. Просто се чудя дали не го демонизират прекалено много. Всички правителства до този момент споделят вината за дереджето. Само че вместо да ни оправят от кризата, те я задълбочават още повече.
    Аз принципно харесвам Костов, най-вече защото наистина е добър в професията си, т.е добър икономист е. Имам един приятел, също доста добър финансист, аполитизиран, обаче винаги повтаря, че Костов всъщност няма вина за тотално осраната приватизация и хората около него(Костов) го използваха за да си осъществят мръсните дела и да си измият ръцете. Независимо кое от двете е, ТОЙ носи отговорността като министър председател.
    И двамата са брилянтни финансисти, нали?
    Моля ти се, ама наистина те моля, никога повече не слагай Дянков и брилянтен в едно изречение, камо ли ако има и думата финансист в него!
    Това очилато изчадие е чувало само за икономика, некадърните му мерки и "пестеливост" са пословично тъпи.
    Ениуей, не ме нападайте, не ви карам да гледате Костов с други очи. Просто се питам, ако можем да простим на БСП за Жан Виденов и два пъти да ги докараме до власт, защо сините са толкова оплювани?
    Интересно е наистина как хората забравиха за Виденов, дето почти беше докарал България до гражданска война. Аз съм бил доста малък по онова време, дали съм бил и 1ви клас, обаче все още си спомням как гореше Народното събрание.
    Та точно тогава Костов с помощта на МВФ стабилизира страната и даде хляб на хората за отрицателно време. Щото по времето на Виденов и хляб не е имало.
    Последно редактирано от Aeternal : 06-28-2013 на 19:43

Град
    Варна
    Моля ти се, ама наистина те моля, никога повече не слагай Дянков и брилянтен в едно изречение, камо ли ако има и думата финансист в него!
    Това очилато изчадие е чувало само за икономика, некадърните му мерки и "пестеливост" са пословично тъпи.
    Може би трябваше да сложа кавички...

Мега фен
    Може би трябваше да сложа кавички...
    Сега е моя ред да измъдря някакво извинение.
    Забелязваш ли тенденцията?
    Принципно сме на едно мнение, а все не можем да се разберем.

Град
    Варна
    Интересно е наистина как хората забравиха за Виденов, дето почти беше докарал България до гражданска война. Аз съм бил доста малък по онова време, дали съм бил и 1ви клас, обаче все още си спомням как гореше Народното събрание.
    Та точно тогава Костов с помощта на МВФ стабилизира страната и даде хляб на хората за отрицателно време. Щото по времето на Виденов и хляб не е имало.
    Аз бях малко по-голяма. Спомням си как майка замина рано сутринта при баба в Търново и ми остави някакви пари за хляб. Докато се събудя и сляза да си купя хляб по обяд, цената му беше вдигната и съответно парите не ми стигнаха. А майка не успя онзи ден да се върне, защото вечерта билетчето за автобуса беше скочило двойно и тя също нямаше достатъчно да си го плати... Ей такива работи си спомням от Виденовата зима

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си