- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Бойко Борисов????
Смееш се, ама бас хващам, че и ти помниш ония моменти от разказите на мама и татко
Между другото, не съм стояла гладна. Баща ми си дойде по-късно следобед и купи хляб![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
102, коментарите ти не са на място.
В случая визирах "Клетниците".. или сякаш някакво негово дългоочаквано продължение... но айде да се заям.. ти запознат ли си с политическата дейност на Виктор Юго, може и заради нея да го споменавам.. А ? А ? А, а, а ?
А коментарите ми са тъповато-комични, защото такава ни е и политиката.
Първо, аз съм много голям простак и се гордея с това.
Колкото и да ми е приятно да ме свързват, независимо по какъв начин с жени с интелект, квалификацията женен, отнесена към скромната ми особа, е дълбоко противна.
И второ, политиката ни е трагично-комична, обаче хора, които нямат какво да ядaт не са толкова смешна материя и затова пак ти казвам че коментарите ти бяха неуместни.
И не, не съм запознат с политическата кариера на Юго, единственото с което го свързвам са "Клетниците" и "Парижката Света Богородица".
Последно редактирано от Aeternal : 06-28-2013 на 20:16
Всъщност аз разбрах, че ядът от липса на ядене ги е обладал.
Костов е колкото виновен толкова и невинен в много неща. На практика, когато той пое държавата, доколкото знам аз в хазната е имало някакви, нищо и никакви си 350 милиона долара, правителствения дълг е бил умопомрачаващ, инфлацията 300 % по-голямата част от предприятията , които така и не са били реформирани след 89 г. а БСП е нямало куража да ги затвори заради страхът от голямата загуба на работни места, а и защото биваха източвани от самите тях.
Какво направи Костов ? Въведе валутния борд за да стабилизира инфлацията. Разпродаде и даде за приватизация заводи, които в голямата си част са били губещи, а много от тях може би щяха да работят и до ден днешен ако беше предприел реформи, вместо да направи по-лесното. Оряза пенсиите на хората наполовина и дори повече, на практика ако не бяха неговите промени в пенсионната реформа сега и нашите пенсионери щяха да са с европейски пенсии. За това обаче не е виновен той, а са виновни калинки от дс, които са били налазили банките през 95-96 година. Тогава бяха времената , които всеки ден се появяваше нова банка, а фалираха по 3. Схемата е била следната наши хора отварят банка и взимат заем от БНБ без да го обезпечават с нищо, след това дават кредит пак на наши хора, без те да бъдат обезпечени с нищо, давани са милиарди (тогавашни пари) на ЕТ-та които нямат нищо насреща и така на над 10 000 фирми, след това банката фалира а нашите хора са вече кредитни милионери, същевременно БНБ печата яко още пари и помпи инфлацията всеки ден, а хората които имаха някой лев, останаха в безтегловност..... та общо взето там отидоха и парите на хората и парите на пенсионерите и т.н
Именно Костов спря възхода на Илия Павлов и Мултигруп, която на практика имаше повече пари от държавата, и беше налазила всички сектори в бизнеса, включително и енергетика, петрол и т.н. заедно с това допълнително ощетяваха държавата с милиарди по време на югоембаргото..... ако някой не знае Мултигруп беше черната касичка на БСП, с която те бяха по-силни от държавата която изсмукваха, Костов не се поколеба да се справи с Илия Павлов
Моето мнение за Костов е , че може би той беше най-добрия премиер на прехода до ден днешен, заедно с грешките си, които направи, но според мен беше жертва на времето, в което той управляваше, а за голяма част от грешките си е бил подвеждан от хората около него...
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 06-28-2013 на 20:30
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
LadyDi
Гледам че от някъде си цитирила, че тройната коалиция била виновна за тока.
Всъщност тройната коалиция написа законите, от които Герб се възползва, вместо да ги промени, на практика повечето веи-та заради които тока шоково поскъпна са близки до Герб.
http://30dumi.eu/2013/05/preska-piya...dstvo-ot-gerb/
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз пък помня от 97-ма, само как баща ми даде 100$, ама някак си нямах усещането за пари тогава и за мен не бяха мн пари. Тогава още не бяха сменили на "новите" пари.И като ти дават по 500 лв. за ден, 100$ ти изглеждат малко
![]()
n00bs
И другото което е, баницата струваше 200 лева![]()
n00bs
Кво да ги защитавам тия мъртъвци
А и не искам, когато па, когато па..... http://www.btv.bg/az-reporterut/id/1..._protesta.html
Законът е закон,
но той врата в полето е
като го видя тоя и ми идва да го запаляв моето село всяко лято се мярка за 2-3 дни
n00bs
Законът е закон,
но той врата в полето е
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тая зелена енергия идва от ЕСДаже щяха да ни съдят допреди някоя др. година, че не сме имали необходимите зелени мощности.
На тия с жетоните не съм бил фен, ама имаше сеги![]()
n00bs
Законът е закон,
но той врата в полето е