- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел ( темата е само за жени)
Здравейте![]()
Една моя приятелка вече 2 пъти е пила ескапел, и то в рамките на половин година .. Знам, че звучи нелепо, но приятеля и е огромен загубеняк иии нарочно ли свършва в нея, късат ли им се презервативи - не зная. Та исках да ви питам има ли някакъв шанс тя да забременее и да си имат деца след време, или след тези два " вътрешни аборта " би било много трудно? Питам ви, защото съм чела по форуми, че след като пиеш риска за забременяване се свеждал чак до 30%.
1.Вие пили ли сте?
2.Знаете ли какво може да се случи след това?
Не мисля, че ние можем да ти отговорим на въпроса дали тя би могла да забременее някога. Трябва да си направи изследвания.
Не ми се е налагало, не съм пила Ескапел.
Иначе това момиче защо още е с този и го търпи?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ескапел е хормонален препарат, не е "вътрешен аборт"
хапчето насища организма с хормон, който не позволява на яйцеклетката да се закрепи на стените на матката, което е далеч от аборт с кюртаж примерно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
А ти защо се интересуваш за това.. повече от нея? Остави я да си живее живота![]()
1.Вие пили ли сте? - не
2.Знаете ли какво може да се случи след това? - незнам
Пила съм, да, няколко пъти. Беше отдавна, но и на мен ми се случи за една година два пъти.
Всичко е наред, но шега с тези хапчета не бива. По-сериозно и умната другите пъти, че то един път ще стане..!!!