.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Хубаво е човек да приема хората около себе си като подаръци. Те са около нас, защото така искат, а ако ние не ги оценим или не им показваме,че ги ценим и обичаме, няма да стоят до нас. Ще си тръгнат и с право, защото не са длъжни да търпят незаслужено лошо отношение.

Хубаво е да се замислиш върху тия неща... щото ако изведнъж някой те напусне.. да не се чудиш защо. Сигурно защото му е писнало да търпи и капката е преляла...
    Така е. А отношението даже не трябва да е лошо. Безразличието и приемането за даденост са напълно достатъчни да отблъснат някого. Ценете хората до вас. Най-боли да се чувстваш неоценен от близък за теб човек.

Мързеливо ми е.

Нерешителна съм. Искам промяната, но и ме е страх от нея.

Решението е взето. Въпрос на време е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Така е. А отношението даже не трябва да е лошо. Безразличието и приемането за даденост са напълно достатъчни да отблъснат някого. Ценете хората до вас. Най-боли да се чувстваш неоценен от близък за теб човек.
    Именно. А хората понякога мислят, че си им длъжен да си им в живота. Само защото те обичат. Ми покажете я тая любов малко, бе!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си