- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изневяра
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Мисълта ми беше в успоредни изневери,че едната е по простена от другата.Изневярата е пройзводно на нуждата от секс,която пречи на концентрацията и работния процес,изразходвайки физиологичните си нужди без да влагаш продължение и чувства,за мен е донякъде простения вариант.
Втория вид изневяра е от скука и от онова усещане да преживееш нещо различно,хората с най-опростено ежедневие,липса на задачи и социален живот,страдат от най-голяма нужда от сексуални влечения,като изключим пубертета.Този втори вид изневяра според мен не е простен..защото е типично аборигенски,да преживееш нещо хубаво по бързата процедура без да си се трудил в нищо друго и даже ощетяваш някого.
Според мен изневярата масово тече по тези два пътя,в които единия е доста по оправдан от другия.
Разбирам какво искаш да кажеш. Звучи ми изключително нелогично да изневеряваш, защото ти е скучно или пък само заради "тръпката". Изключително безсмислен процес бих казала. Аз смятам, че изневярата е един единствен вид - първият, който посочи ти. Но така и не успях да намеря причина, която да може да ме накара да я оправдая. Дори и не влагането на чувства и емоции, както спомена ти.
Последно редактирано от Smrazqvashta : 06-29-2013 на 15:16
Мхм, за жалост, тук има много истина.
Авторке, аз предлагам друг вариант. Погледни нещата от твоята гледна точка. Не от тази на родителите ти, не от страна на отегчената ти майка, не от страна на предаденият ти баща. Само и единствено от твоята. Какво искаш ти, авторке? Искаш те да са заедно - мълчиш. Искаш те да се разделят - казваш му. Може да звучи хипер мега егоистично, още повече, че това е твоето семейство, но понякога е нужно човек да помисли и за себе си.